בראוניז אגוזי מקדמיה קרמל
בראוניז אגוזי מקדמיה קרמל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 268 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה הוא זול מאוד מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. אם יש לכם שוקולד צ'יפס חלב, סוכר חום, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 16%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו מטבעות זהב קרמל פסיפלורה, שוקולד מכוסה קרמל שקדים קסם שעועית, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים, בראוניז אגוזי מקדמיה, ו בראוניז צ'יפס מקדמיה עבור מתכונים דומים.
הוראות
קו 9-ב. תבנית אפייה מרובעת בנייר כסף; משמנים את נייר הכסף עם 1 כפית חמאה ומניחים בצד. בקערה חסינת מיקרוגל ממיסים שוקולד וחמאה שנותרה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מגניב במשך 10 דקות. בקערה גדולה מקציפים ביצים וסוכר חום עד לקבלת תערובת אחידה; מקציפים בתערובת שוקולד ווניל.
שלב קמח וסודה לשתייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת השוקולד.
אופים בחום של 325 ניתנים לזיהוי למשך 40 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא עם פירורים לחים (אל תאפו יתר על המידה). מצננים על רשת.
בסיר כבד גדול, לשלב סוכר ומים. מבשלים ומערבבים על אש בינונית במשך 4-5 דקות או עד שהסוכר נמס. מבשלים על אש בינונית - גבוהה מבלי לערבב עד שהסירופ מזהיב, כ -5 דקות; מסירים מהאש.
בסיר קטן מחממים שמנת על אש נמוכה עד שנוצרות בועות קטנות סביב קצה התבנית. בהדרגה מערבבים שמנת לתוך סירופ (תערובת יהיה להרתיח). מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים חמאה עד להמסה.
יוצקים מעל בראוניז עד 1/4 אינץ'. של קצוות.
אופים בחום של 325 ניתנים להזזה למשך 5 דקות (אל תתנו לצ ' יפס להמיס לחלוטין). מצננים לחלוטין על רשת. מכניסים למקרר ל -4 שעות. הרם מהתבנית; הסר נייר כסף.