מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 198 קלוריות. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן קרקע, גנאש שוקולד, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וידידותי לפודמפה דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 16%. ציון זה הוא רע למדי. נסו עוגת שוקולד וחמאת בוטנים ללא קמח עם זיגוג שוקולד חם, לעוגת שוקולד ללא קמח, ו עוגת שוקולד ללא קמח עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
תנו לחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. בסיר כבד ממיסים חמאה, 1/4 כוס סוכר ושוקולדים על אש נמוכה תוך ערבוב מתמיד. מצננים עד שהתערובת פושרת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בקערה גדולה מקציפים חלמונים עד שהם סמיכים וצבע לימון, כ -3 דקות. מקציפים וניל. מקציפים בהדרגה אגוזי פקאן ותערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
זנים של פטריות
דבש הדרים
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
קליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בקערה קטנה ועם מכות נקיות מקציפים חלבונים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר, 1 כף בכל פעם, ומקציפים במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מערבבים כמות קטנה של לבנים לתערובת השוקולד. מקפלים פנימה את הלבנים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לב
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
יוצקים לתוך 9-ב משומן. מחבת קפיצית.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
5
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
אופים בחום של 350 ניתנים להזרקה למשך 40-50 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא עם כמה פירורים לחים. מצננים על רשת למשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
הפעל בזהירות סכין סביב קצה התבנית כדי להשתחרר; הסר את דפנות התבנית והתקרר לחלוטין. פרוסט עם גנאש שוקולד אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך