קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות70
מגזין

Branzino פאן צרוב עם סלסה עשב

Branzino פאן צרוב עם סלסה עשב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Branzino מחבת צרוב עם עשב Salsan. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 470 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך פתיתי פלפל, פטרוזיליה, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במטבעה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מנטה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו Branzino מחבת עם עגבניות וצלפים, חצילים צרובים במחבת עם רוטב חמאה, ו בס מפוספס אפוי במלח עם רוטב צ'ילה לימון עשב (Branzino Sotto Sell Con Salmoriglio) (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטחון את אנשובי, צלפים, שום ופלפל אדום פתיתים יחד על קרש חיתוך, ואז מפזרים 1 כפית מלח ומחית לתוך משחה באמצעות הצד השטוח של סכין השף.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
אנשוביאנשובי
צלפיםצלפים
שוםשום
בשר טחוןבשר טחון
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שפים סכיןשפים סכין
2
העברה למעבד מזון יחד עם פטרוזיליה, נענע ומרג ' ורם. עם המנוע פועל, טפטוף בשמן זית ולעבד עד חלקה; להעביר לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
מרז ' ורםמרז ' ורם
פטרוזיליהפטרוזיליה
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
3
טוסט זרעי שומר במחבת מעל חום בינוני, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומרזרעי שומר
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
העברה ללוח חיתוך למחוץ עם החלק התחתון של מחבת קטנה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מחבתמחבת
5
לשלב עם 1/4 כוס של תערובת עשבי תיבול ואת herbes דה פרובנס בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
שים את פילה דגים בצלחת רדודה מברשת עם תערובת זרעי צמחים שומר. מכסים ומקררים 2 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
זרעי שומרזרעי שומר
7
בינתיים, להוסיף את מיץ לימון, פלפל ומלפפונים לתערובת עשבי תיבול הנותרים. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
מלפפוןמלפפון
8
חום 2 מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
9
מברישים את המרינדה העודפת מהדגים. עבודה בקבוצות, להוסיף את הדגים למחבתות, עור בצד למעלה, ומבשלים עד השחמה על הקרקעית, על 4 דקות. הפוך את הפילה, לחץ עם מרית כדי לצרוב את העור, ומבשל 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
10
מגישים עם סלסה עשב ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
סלסהסלסה
11
צילום: קאנה אוקדה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.