תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Branzino קלוי עם קוסקוס זית ירוק. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1517 קלוריות, 169 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו זיתים, שמן זית, צנוברים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד שמפניה חומץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שמפניה ג'לי Parfaits-קלוריות נמוכות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ירקות קלויים עם ויניגרט זית ירוק ופיסטוק קוסקוס, Branzino עם עגבניות קלויות, שמן זית פטריות עלומות, ו עוגות Fetan ו בצל ירוק קוסקוס מעל סלט עגבניות זית.
הוראות
1
מסדרים מתלה תנור כ 4 אינץ ' מן broiler ולחמם מראש את broiler.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
ממיסים את החמאה בסיר קטן, על אש נמוכה, עם גרידת אשכוליות ומיץ ומבשלים במשך כמה דקות. שמן תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גרידת אשכוליות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 כף סוכר אדום גס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מפזרים את הדגים בכל רחבי עם מלח ופלפל, כולל בתוך החללים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריט
4
שים את הדג בשכבה אחת על תבנית האפייה, ואז תמלא את החללים בחלק מהקוסקוס.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
5
לטפטף את הדגים עם חלק מחמאת האשכוליות ומטגנים, מבלי להסתובב, עד שלפוחיות העור והדגים מבושלים דרך אבל עדיין שקוף על העצם, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ממתק תמנון בריט
6
להשרות את הדגים כמה פעמים עם חמאת אשכוליות הנותרים בעת צולה.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ממתק תמנון בריט
7
מעבירים את הדגים למגש הגשה ומגישים עם הקוסקוס הנותר וטפטוף של כל חמאת אשכוליות שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ממתק תמנון בריט
8
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום בינוני, עבור השעועית. ממלאים קערה גדולה במי קרח ומוסיפים מספיק מלח עד שהטעם מלוח קלות - זה כדי לרענן את השעועית. כאשר המים מגיעים לרתיחה מוסיפים את השעועית ומבשלים עד רק רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
תוספות, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מערבבים את החומץ, שמן, גרידת אשכוליות ומיץ, שומר ופריונים בקערת הגשה גדולה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מקפלים את הקוסקוס יחד עם צנוברים, שעועית ירוקה וזיתים. עונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל ולסיים עם טפטוף של שמן זית.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.