קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות78
מגזין

Branzino קלוי עם קוסקוס זית ירוק

Branzino קלוי עם קוסקוס זית ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Branzino קלוי עם קוסקוס זית ירוק. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1517 קלוריות, 169 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו זיתים, שמן זית, צנוברים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד שמפניה חומץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שמפניה ג'לי Parfaits-קלוריות נמוכות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ירקות קלויים עם ויניגרט זית ירוק ופיסטוק קוסקוס, Branzino עם עגבניות קלויות, שמן זית פטריות עלומות, ו עוגות Fetan ו בצל ירוק קוסקוס מעל סלט עגבניות זית.

הוראות

1
מסדרים מתלה תנור כ 4 אינץ ' מן broiler ולחמם מראש את broiler.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
ממיסים את החמאה בסיר קטן, על אש נמוכה, עם גרידת אשכוליות ומיץ ומבשלים במשך כמה דקות. שמן תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גרידת אשכוליותגרידת אשכוליות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מפזרים את הדגים בכל רחבי עם מלח ופלפל, כולל בתוך החללים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
שים את הדג בשכבה אחת על תבנית האפייה, ואז תמלא את החללים בחלק מהקוסקוס.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
לטפטף את הדגים עם חלק מחמאת האשכוליות ומטגנים, מבלי להסתובב, עד שלפוחיות העור והדגים מבושלים דרך אבל עדיין שקוף על העצם, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
להשרות את הדגים כמה פעמים עם חמאת אשכוליות הנותרים בעת צולה.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מעבירים את הדגים למגש הגשה ומגישים עם הקוסקוס הנותר וטפטוף של כל חמאת אשכוליות שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום בינוני, עבור השעועית. ממלאים קערה גדולה במי קרח ומוסיפים מספיק מלח עד שהטעם מלוח קלות - זה כדי לרענן את השעועית. כאשר המים מגיעים לרתיחה מוסיפים את השעועית ומבשלים עד רק רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
לנקז ולאחר מכן לרענן במי הקרח המלוחים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
10
מסננים וחותכים לחתיכות 1 אינץ'. תניח בצד.
11
בינתיים, יוצקים מים קרים על הקוסקוס בקערה בינונית (באמצעות מים קרים שומרת את המרקם המגורען, האגוזי של הקוסקוס). לכסות ולתת לעמוד במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מערבבים את החומץ, שמן, גרידת אשכוליות ומיץ, שומר ופריונים בקערת הגשה גדולה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מקפלים את הקוסקוס יחד עם צנוברים, שעועית ירוקה וזיתים. עונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל ולסיים עם טפטוף של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
גרידת אשכוליותגרידת אשכוליות
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.