קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות78
מגזין

Branzino קלוי עם קוסקוס זית ירוק

Branzino קלוי עם קוסקוס זית ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל Branzino קלוי עם קוסקוס זית ירוק. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1517 קלוריות, 169 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו זיתים, שמן זית, צנוברים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד שמפניה חומץ אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שמפניה ג'לי Parfaits-קלוריות נמוכות כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: ירקות קלויים עם ויניגרט זית ירוק ופיסטוק קוסקוס, Branzino עם עגבניות קלויות, שמן זית פטריות עלומות, ו עוגות Fetan ו בצל ירוק קוסקוס מעל סלט עגבניות זית.

הוראות

1
מסדרים מתלה תנור כ 4 אינץ ' מן broiler ולחמם מראש את broiler.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
ממיסים את החמאה בסיר קטן, על אש נמוכה, עם גרידת אשכוליות ומיץ ומבשלים במשך כמה דקות. שמן תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גרידת אשכוליותגרידת אשכוליות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
מפזרים את הדגים בכל רחבי עם מלח ופלפל, כולל בתוך החללים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
שים את הדג בשכבה אחת על תבנית האפייה, ואז תמלא את החללים בחלק מהקוסקוס.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
לטפטף את הדגים עם חלק מחמאת האשכוליות ומטגנים, מבלי להסתובב, עד שלפוחיות העור והדגים מבושלים דרך אבל עדיין שקוף על העצם, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
להשרות את הדגים כמה פעמים עם חמאת אשכוליות הנותרים בעת צולה.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מעבירים את הדגים למגש הגשה ומגישים עם הקוסקוס הנותר וטפטוף של כל חמאת אשכוליות שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה מעל חום בינוני, עבור השעועית. ממלאים קערה גדולה במי קרח ומוסיפים מספיק מלח עד שהטעם מלוח קלות - זה כדי לרענן את השעועית. כאשר המים מגיעים לרתיחה מוסיפים את השעועית ומבשלים עד רק רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
לנקז ולאחר מכן לרענן במי הקרח המלוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
10
מסננים וחותכים לחתיכות 1 אינץ'. תניח בצד.
11
בינתיים, יוצקים מים קרים על הקוסקוס בקערה בינונית (באמצעות מים קרים שומרת את המרקם המגורען, האגוזי של הקוסקוס). לכסות ולתת לעמוד במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מערבבים את החומץ, שמן, גרידת אשכוליות ומיץ, שומר ופריונים בקערת הגשה גדולה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מקפלים את הקוסקוס יחד עם צנוברים, שעועית ירוקה וזיתים. עונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל ולסיים עם טפטוף של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
גרידת אשכוליותגרידת אשכוליות
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי ל-Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.