Brûlée אפרסקים ושמנת
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? אפרסקים וקרם ברולה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלמונים ביצה, שמנת מתוקה, שעועית וניל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו אפרסקים בגריל + אפרסקים וארטיקים שמנת, אפרסקים וגלידת שמנת (לא טבח, ללא ביצה), ו אפרסקים תוצרת בית לא נטישה וגלידת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קרם בסיר בינוני. פיצול שעועית וניל חצי לאורכו, לגרד זרעים, ולהוסיף תרמיל שעועית; להביא מבשלים, ולכבות את החום.
שלב 1/3 כוס סוכר וחלמונים ביצה בקערת ערבוב, לטאטא עד חלקה. לאט להוסיף קרם חם לתערובת ביצים, לטאטא כל הזמן. הגדר קערה המכילה תערובת ביצה על סיר של מים רותחים. (אל תאפשר קערה לגעת במים.)
תערובת להקציף כל הזמן על 9 דקות או עד שהוא מגיע 180 ומעילים בחזרה של כף.
הסר קערה מחום, ומניח באמבט קרח, ערבוב מדי פעם עם מרית; לאפשר תערובת להתקרר לחלוטין. (או להתקרר לטמפרטורת החדר, לכסות, ולהירגע בן לילה.)
התערובת תתעבה מעט בעת הקירור.
חותכים צמרות את אפרסקים, בזהירות חלול אותם החוצה, להשליך בור. (פרוס חלק דק מהתחתית, במידת הצורך, כדי לעזור לאפרסקים לשבת זקוף.) למלא כל אפרסק עם כ 1/4 כוס פודינג, החלקה כך תערובת היא אפילו עם החלק העליון של אפרסק. מקררים עד מוכן לשרת, עד 3 שעות.
מפזרים שכבה דקה של סוכר על כל אפרסק מלא פודינג; סוכר caramelize באמצעות לפיד מטבח, שמירה על לפיד נע בכל העת לצביעה אפילו.
מגישים בתוך שעה 1 של בראונינג סוכר.