Butternut Dauphinoise
Butternut Dauphinoise יכול להיות רק ללא גלוטן וקמאיות מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 291 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם קרם כפול סיר, חלב, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 47% המנה הזאת די טובה. סוויד דופינואז., טורקיז שומר, ו תפוחי אדמה Dauphinoise דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שים את הקרם, חלב, מפרץ, sprig של טימין, שום כפית אגוז מוסקט מגורד טרי בסיר, ולהביא לרתיחה. קח את המחבת את החום ולהשאיר להחדיר במשך 10 דקות.
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
משמנים צלחת אפייה גדולה עם החמאה, ואז משכבים את הדלעת, מוסיפים תיבול וכמה עלי קורנית תוך כדי תנועה.
יוצקים מעל שמנת חדורה, עוזב את המפרץ וקורנית על החלק העליון.
מכסים את הצלחת בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות. לחשוף, לחץ על סקווש ככל מתחת לרמה של הנוזל ככל שאתה יכול, ואז לפזר עם הגבינה.
אופים, חשוף, במשך 30 דקות יותר עד החמאה היא מכרז ואת המנה כולה מבעבע וזהב.
בואו לעמוד על 10 דקות בערך לפני ההגשה.