צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? Cacciatore העוף של מליסה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 304 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אם יש לך גבינת מוצרלה, רוטב עגבניות, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוף הפלפל הלימון של מליסה, ירכיים עוף של מליסה קלארק עם עגבניות ירוקות, בזיליקום, ו, ו Cacciatore עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים חצי מרינדה ארטישוק למחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, חום חתיכות עוף עד הנוזל כמעט התאדה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר את חתיכות העוף עם כפית מחוררת, ומניח לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
תערובת סוכר חום Splenda®
4
יוצקים את המרינדה הנותרים לתוך אותה מחבת, ומבשלים ומערבבים את הבצל, שום, פטריות, אורגנו, בזיליקום, מלח, רוזמרין ופלפל שחור עד הבצלים שקופים, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מערבבים עגבניות חתוכות לקוביות עם מיץ, רוטב עגבניות, זיתים שחורים, ולבבות ארטישוק קצוצים. מערבבים היטב את הרוטב, ושופכים על העוף בתבנית האפייה. מכסים את הצלחת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעים
בלילת לחם תירס (ראה למטה)
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כף סוכר אדום גס
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץ
6
אופים את העוף עד שהרוטב מבעבע, כ -45 דקות. לחשוף, ולטפטף יין Madeira מעל המנה; למעלה עם גבינת מוצרלה. חזור לתנור, חשוף ואפה עד שהגבינה נמסה, כ -10 דקות נוספות.