Cacciatore עוף
עוף Cacciatore הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 61 גר' של חלבון, 60 גרם של שומן, וסך הכל 933 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם פלפל, עוף, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו Cacciatore עוף, Cacciatore עוף, ו Cacciatore עוף (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מעיל סיר גדול, רחב עם שמן זית ולהביא חום גבוה. מתבלים את העוף במלח וחום בשמן החם, עובדים בקבוצות במידת הצורך.ברגע שכל העוף הוא חום, להסיר לצלחת ולהשליך את רוב השומן העודף.
אם יש צורך המעיל התחתון של המחבת, להוסיף 1 כף שמן זית.
מוסיפים את הבצל והפלפל האדום המרוסק, ואז מתבלים במלח, ומזיעים בחום נמוך, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את השום והזיעה במשך 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את הפלפלים ומבשלים עד שהם רכים, בערך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ומבשלים עד שהם רכים.
מוסיפים את היין הלבן ומפחיתים בחצי.
להחזיר את העוף למחבת ולהוסיף את העגבניות; טעם לתיבול.
מוסיפים את צרור הקורנית ועלי דפנה. מביאים את הנוזל לרתיחה ולהפחית לרתיחה. מכסים חלקית את הסיר ומבשלים במשך 20 עד 30 דקות. בדוק את רמת הרוטב מעת לעת במהלך תהליך הבישול ומלא אותו במים לפי הצורך; רמת הנוזל צריכה להיות על אפילו עם העוף.
הסר את העוף מהסיר והנח אותו על מגש הגשה יפה. לטעום את הרוטב לתיבול, להתאים במידת הצורך. לרפרף את פני השטח של הרוטב אם שמנוני יתר על המידה. כפית את הרוטב על העוף. תטעם את העוף!