Café au Lait שיפון פאי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קפה Au להיית שיפון עוגה. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלבון ביצה מפוסטר, סוכר, ציפוי מוקצף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו Cafe Au Lait Pudding, קפה עם חלב עוגה, ו Cafe Au Lait Pudding (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, לשלב פירורי קרקר 2 כפות סוכר, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים חמאה ו 1 ביצה לבן; לזרוק עם מזלג עד לח. הקש תערובת לתוך הצדדים התחתון ומעלה של צלחת עוגה 9 אינץ מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 8 דקות; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
כדי להכין מילוי, לחלוט מים וקפה במכונת קפה על פי הוראות היצרן.
מניחים קפה מבושל בסיר קטן; מביאים לרתיחה. מבשלים עד 1/3 כוס (כ 15 דקות).
מוסיפים מרשמלו וחלב. מבשלים מעל חום בינוני עד מרשמלו להמיס, ערבוב כל הזמן.
יוצקים תערובת לתוך קערה גדולה; לכסות ולתת לעמוד עד שהתערובת מתעבה, ערבוב מדי פעם (כ -30 דקות).
מניחים 2 חלבונים ביצה בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף 2 כפות סוכר, להכות במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. בעדינות לקפל חצי תערובת ביצה לבן לתוך תערובת מרשמלו; לקפל בעדינות בתערובת ביצה לבן הנותרים. מקפלים ב 1 2/3 כוסות ציפוי מוקצף. כפית מילוי לתוך קרום מוכן. מכסים בניילון נצמד; צוננים עד המשרד (כ-5 שעות עד הלילה).
חותכים עוגה ל8 טריזים. למעלה כל מנה עם 1 כף ציפוי מוקצף (השמורה נותרת ציפוי מוקצף לשימוש אחר); מפזרים כל מנה עם כ 1 כפית שוקולד למחצה מגורר.