קושימומחה
מוכן ב48 שעות, 20 דק.
מנות32
ציון בריאות1
מגזין

כריכי גבינה דחוסים

כריכי גבינה דחוסים
סנדוויצ'י גבינה סחוטים עשויים להיות בדיוק הארוחה שאתה מחפש. מתאים ל-32 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -3 גרם חלבון , 6 גרם שומן , ובסך הכל 68 קלוריות . תמורת 30 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 48 שעות ו-20 דקות . 3 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. אם יש לך שום, גבינת מוצרלה, רוזמרין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . עם ציון של 20% , המנה הזו לא כל כך נהדרת. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו כריכי אגס דחוס, חזיר וגבינה , כריכים קובניים דחוסים וכריכים איטלקיים דחוסים .

הוראות

1
אני חושב שמתכונים פשוטים הם הדרך הטובה ביותר להתחיל את הארוחה. גבינה מותכת, בכל צורה שהיא, היא משהו שכולם אוהבים. אני מוצא שהכריכים האלה רק גורמים לאנשים לרצות לאכול יותר אחר כך!
מרכיבים שתצטרך
לחם שיפון מחמצתלחם שיפון מחמצת
2
בקערה קטנה מוסיפים 2 כפות משמן הזית והשום הדחוס. מערבבים לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
8 בצל ירוק, קצוות שורשים גזומים8 בצל ירוק, קצוות שורשים גזומים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים 4 פרוסות מהלחם על משטח ישר. מייבשים כל לחות מגבינת המוצרלה ומניחים 4 פרוסות על 4 חתיכות לחם.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
4
מפזרים פלפל חלב ומטפטפים את תערובת השום והשמן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל חאלבפלפל חאלב
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מפזרים מלח ים ופלפל, לפי הטעם. "מקלפים" את הטימין מהגבעולים ועל גבי הגבינה. עשו אותו דבר עם הרוזמרין, אבל במשורה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צווארי עוףצווארי עוף
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
6
מכסים את הגבינה ב-4 פרוסות הלחם הנותרות וחותכים כל כריך לשניים ושוב לשניים, לקבלת 4 חתיכות אישיות. מסדרים אותם בשכבה אחת על נייר אפייה קטן או צלחת גדולה ומכסים אותם בנייר אפייה או צלחת כדי להכביד עליהם. מקררים את הכריכים ללילה. זה יגרום להם להחמיא ולשלב טוב יותר את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
למחרת מחממים את 3 כפות שמן הזית הנותרות במחבת גדולה על אש נמוכה. כאשר שמן הזית מתחיל לעשן קלות, מוסיפים את הכריכים ומבשלים אותם מצד 1 עד להשחמה. הופכים ומבשלים עד להשחמה בצד השני. מבשלים בקבוצות, אם צריך.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
מעבירים לצלחת הגשה ומתבלים במלח. מעלים את הבצל הכבוש ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
החומציות של החומץ וה"נגיסה" הבצלית של הבצל הופכים את זה לאלמנט מבהיר עבור כריכי הגבינה שלי. אני נמנע ממלח ופלפל כדי לשמור על הפוקוס על החומציות של בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
10
מניחים את הבצלים על קרש חיתוך ובעזרת סכין חדה פורסים אותם לעיגולים דקים מהחלק הלבן עד לחלק הירוק.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
11
מוסיפים את הבצלים לקערה קטנה עם חומץ היין האדום ושמן הזית. מערבבים לאיחוד ומניחים בצד למשך שעה עד שעתיים כדי לאפשר לחומץ להפעיל את הקסם שלו. אפשר לכסות את הבצלים ולשמור לילה במקרר, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Taittinger Brut La Francaise. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.