קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

מיני פוקצ'ה בצל מקורמל

מיני פוקצ'ה בצל מקורמל
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לרפרטואר שלך, מיני פוקצ'ה בצל מקורמל עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-12 מנות. לחם זה מכיל 222 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. תמורת 74 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה הים תיכונית הזו. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. אם יש לכם מלח כשר, שמן זית, חומץ שרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-5 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון לא כל כך סופר ספונאלי של 19% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פוקצ'ה בצל מקורמל , פוקצ'ה בצל מקורמל ופתקי פוקצ'ה בצל מקורמל .

הוראות

1
מקציפים יחד את המים החמים, השמרים, הסוכר והחמאה המומסת בקערה קטנה; להניח עד שהשמרים נמסים, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים רגילה מוצקה, מפוררת גס, במקרר עד לשימושגבינת עיזים רגילה מוצקה, מפוררת גס, במקרר עד לשימוש
1/2 כפית סוכר דק או רגיל1/2 כפית סוכר דק או רגיל
סוכר מגורען סופר דק או רגילסוכר מגורען סופר דק או רגיל
3 בצלים אדומים גדולים, קלופים ופרוסים בעובי של כ-1/2 אינץ'3 בצלים אדומים גדולים, קלופים ופרוסים בעובי של כ-1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל אדום, קלוף ופרוס בעובי של כ-1/2 אינץ'בצל אדום, קלוף ופרוס בעובי של כ-1/2 אינץ'
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מקציפים 1 1/4 כוסות קמח ומלח יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את תערובת השמרים לתערובת הקמח ומערבבים בכף עץ עד שהתערובת מתגבשת.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מערבבים עד להטמעה.
5
מוסיפים עוד קמח, מעט בכל פעם, אם הבצק רטוב מדי.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
הופכים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות ולשים עד לקבלת בצק חלק ואלסטי, כ-3 דקות. מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים; לגלגל כל אחד לכדור.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
מניחים על נייר אפייה מאובק בקמח; מכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
8
מתפיחים במקום חמים עד להכפלת נפחו, כ-45 עד 60 דקות. (ניתן להכין בצק עד לנקודה זו יום אחד קדימה. לשמור מכוסה ולקרר.)
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
1
מחממים שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים למחבת פרוסות בצל ומתבלים ב-1/2 כפית מלח כשר. מבשלים בצל מבלי להפוך עד שהם מתרככים ומתחילים להשחים, כ-5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים חומץ שרי ודבש ומערבבים היטב לשילוב; מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים לבשל עד שהבצל רך ושחום, מדי פעם מערבבים בעדינות, כ-10 דקות. מתבלים, לפי הטעם, במלח.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מסירים את המחבת מהאש ומצננים. (ניתן להכין בצל עד יום אחד קדימה. מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מחממים תנור ל-450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מפזרים 2 ניירות אפייה קלות עם קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מרדדים כל כדור בצק לעיגולים של 3 עד 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
מעבירים 6 כדורים לכל תבנית אפייה מוכנה. מחוררים את כל הבצק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
מברישים בנדיבות בשמן זית כתית מעולה. מסדרים בצל באופן שווה על גבי כל סיבוב, ומשאירים גבול רגיל של 1/4 אינץ'. למעלה עם עלי טימין.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
10
אופים לחמים שטוחים עד שהקרום תופח ומזהיב, כ-12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
מפזרים גבינת עיזים מפוררת מעל כל מיני פוקצ'ה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
פוקצ ' הפוקצ ' ה
12
מעבירים לצלחת הגשה ומגישים מיד.

מרכיבים

1חבילהשמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים2(חוֹרֶף)butter, melted in microwave for 1 minutebutter, melted in microwave for 1 minute1גיליוןקמח תירס, לאפיית אבקקמח תירס, לאפיית אבק219אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה20sprigsAbout fresh thyme, leaves pickedAbout fresh thyme, leaves picked113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)firm plain goat cheese, roughly crumbled, refrigerated until ready to usefirm plain goat cheese, roughly crumbled, refrigerated until ready to use11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.superfine or regular granulated sugarsuperfine or regular granulated sugar1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים12ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר546 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולה, לצחצוחשמן זית כתית מעולה, לצחצוח726 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה3largesred onions, peeled and sliced about 1/2-inch thickred onions, peeled and sliced about 1/2-inch thick11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.מלח משובחמלח משובח1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ שריחומץ שרי1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמים (105 עד 115 מעלות F)מים חמים (105 עד 115 מעלות F)

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

פוקצ'ה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Giacomo Mori Chianti. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-20 דולר.
ג'אקומו מורי קיאנטי
ג'אקומו מורי קיאנטי
צבע סגול, אף של דובדבנים שחורים וסחי. גוף בינוני, מתוק ונקי בטעימה הראשונה, יש לפתוח לאחר 2-3 שנים.