אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לרפרטואר שלך, מיני פוקצ'ה בצל מקורמל עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-12 מנות. לחם זה מכיל 222 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -15 גרם שומן למנה. תמורת 74 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה הים תיכונית הזו. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. אם יש לכם מלח כשר, שמן זית, חומץ שרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-5 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון לא כל כך סופר ספונאלי של 19% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פוקצ'ה בצל מקורמל , פוקצ'ה בצל מקורמל ופתקי פוקצ'ה בצל מקורמל .
הוראות
1
מקציפים יחד את המים החמים, השמרים, הסוכר והחמאה המומסת בקערה קטנה; להניח עד שהשמרים נמסים, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים רגילה מוצקה, מפוררת גס, במקרר עד לשימוש
1/2 כפית סוכר דק או רגיל
סוכר מגורען סופר דק או רגיל
3 בצלים אדומים גדולים, קלופים ופרוסים בעובי של כ-1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל אדום, קלוף ופרוס בעובי של כ-1/2 אינץ'
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מקציפים 1 1/4 כוסות קמח ומלח יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את תערובת השמרים לתערובת הקמח ומערבבים בכף עץ עד שהתערובת מתגבשת.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מערבבים עד להטמעה.
5
מוסיפים עוד קמח, מעט בכל פעם, אם הבצק רטוב מדי.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®
6
הופכים את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות ולשים עד לקבלת בצק חלק ואלסטי, כ-3 דקות. מחלקים את הבצק ל-12 חלקים שווים; לגלגל כל אחד לכדור.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריות
דראגי פנינה לבנות
7
מניחים על נייר אפייה מאובק בקמח; מכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
סוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תמצית וניל שקופה או מים
8
מתפיחים במקום חמים עד להכפלת נפחו, כ-45 עד 60 דקות. (ניתן להכין בצק עד לנקודה זו יום אחד קדימה. לשמור מכוסה ולקרר.)
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריות
1
מחממים שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים למחבת פרוסות בצל ומתבלים ב-1/2 כפית מלח כשר. מבשלים בצל מבלי להפוך עד שהם מתרככים ומתחילים להשחים, כ-5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים חומץ שרי ודבש ומערבבים היטב לשילוב; מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים לבשל עד שהבצל רך ושחום, מדי פעם מערבבים בעדינות, כ-10 דקות. מתבלים, לפי הטעם, במלח.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שרי
20 פרוסות זוקיני דקות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מסירים את המחבת מהאש ומצננים. (ניתן להכין בצל עד יום אחד קדימה. מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מחממים תנור ל-450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מפזרים 2 ניירות אפייה קלות עם קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מרדדים כל כדור בצק לעיגולים של 3 עד 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריות
דראגי פנינה לבנות
8
מעבירים 6 כדורים לכל תבנית אפייה מוכנה. מחוררים את כל הבצק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
מברישים בנדיבות בשמן זית כתית מעולה. מסדרים בצל באופן שווה על גבי כל סיבוב, ומשאירים גבול רגיל של 1/4 אינץ'. למעלה עם עלי טימין.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
2 כוסות שיני שום
20 פרוסות זוקיני דקות
10
אופים לחמים שטוחים עד שהקרום תופח ומזהיב, כ-12 עד 15 דקות.
פוקצ'ה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Giacomo Mori Chianti. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-20 דולר.
ג'אקומו מורי קיאנטי
צבע סגול, אף של דובדבנים שחורים וסחי. גוף בינוני, מתוק ונקי בטעימה הראשונה, יש לפתוח לאחר 2-3 שנים.