קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות3
מגזין

Cakespy: איך לעשות פופס פשטידת דלעת

Cakespy: איך לעשות פופס פשטידת דלעת
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 196 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 18 מנות. אם יש לך סוכר חום, דלעת, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו Cakespy: פופס פודינג תוצרת בית, Cakespy: עוגת דלעת בצנצנת, ו Cakespy: פשטידת דלעת בקרום עוגיות שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים סוכר, מלח, ותבלינים בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מקציפים ביצים בקערה גדולה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים את הדלעת ואת תערובת הסוכר ותבלינים לתוך הקערה עם הביצים מכות ומערבבים היטב, עד בשילוב מלא.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מערבבים בהדרגה את החלב המרוכז הממותק.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
5
הגדר תערובת מילוי העוגה שלך בצד לרגע.
מרכיבים שתצטרך
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
6
תכין את בצק הפאי שלך.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
7
מרדדים את אחד קרום העוגה unbaked על משטח משוריין היטב עד שהוא כ 9 אינץ ' בקוטר, בדיוק כאילו היית אפיית עוגה בגודל מלא.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי בלתי-מוסווהקרום פאי בלתי-מוסווה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
8
קמח קל את החלק העליון של הקרום מגולגל, ושימוש חותך עוגיות, חותך ביסקוויט, או אפילו זכוכית הפוכה או צנצנת, לגזור עיגולים או סיבובים רבים ככל שתוכל. אתה יכול לאסוף את השאריות ולגלגל את הבצק הנותר כדי לקבל עוד כמה גזורים. חזור עם המנה השנייה של בצק העוגה שלך.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחוליםצבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
9
מניחים חצי עיגול בצק עוגה על שני סדינים עוגיות, ולחץ על מקל סוכריה על מקל לתוך כל אחד מהם, לוודא שזה בערך 3/4 של הדרך על הסיבוב. תמקם את הסיבובים שלך כדי להתאים למקלות הסוכרייה על מקל.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בצק עוגהכדורי בצק עוגה
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכריהמקלות סוכריה
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
לאחר שלחצת את מקל הסוכריה לתוך הסיבוב, מניחים כפית קטנה של מילוי עוגה במרכז כל סיבוב, משאיר כחצי אינץ ' סביב כדי לאפשר לחיצה על הקרום העליון על הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכריהמקלות סוכריה
11
מוסיפים את הקרום העליון: מניחים בעדינות סיבוב שני על גבי הקרום עם כפית של מילוי, ובאמצעות מזלג, לחץ בעדינות על הקוצים בכל רחבי הצדדים כדי להבטיח כי פופס העוגה חתומים וכי המילוי לא ידלוף. אם חלק מהמילוי יוצא בזמן שאתה עושה את זה, זה בסדר. לחץ על המזלג tines על החלק העליון של פופ העוגה פעם או פעמיים כדי לאפשר אוויר לברוח.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
12
אם תרצה, מברשת את החלק העליון של העוגה קופץ עם שטיפת ביצים. אני לא עשיתי את זה, אבל הם יצאו בסדר.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
13
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
מניחים את העוגה שלך קופץ בתנור ולהפחית את החום ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
אופים במשך כ 15 דקות, או עד הזהב בקצוות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה