Cakespy: לבבות שיחה תוצרת בית
Cakespy: לבבות שיחה תוצרת בית עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 100 מנות. עם 3 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. 253 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם צבעי מזון, חותכי, תמציות טעםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Cakespy: עוגת קרם לב שיחה, לבבות שיחה כמעט מפורסמים, ו Cakespy: תירס חג הפסחא תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את סירופ תירס, ג ' לטין, ומים בקערה קטנה במיקרוגל בטוח. מערבבים עד הג ' לטין מופץ היטב. מיקרוגל התערובת במשך 30 שניות, כך הג ' לטין מתמוסס, ומערבבים היטב.
יוצקים את תערובת הג ' לטין לתוך הקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה.
הוסף כוס אחת של סוכר ממתקים ולהפוך את המיקסר נמוך, ערבוב עד הסוכר משולב. לגרד את הצדדים של הקערה כדי להבטיח כי כל הסוכר מתערבב.
המשך להוסיף את הסוכר 'קונדיטורים הנותרים, כוס אחת בכל פעם, ערבוב היטב, עד כל 2 ק" ג הוא הוסיף. בזמן שאתה מערבב, מעת לעת לעצור את המיקסר ולקרצף את החלק התחתון ואת הצדדים של הקערה. התערובת תתקדם מנוזל דק ומימי למרקם דמוי זיגוג לבצק עבה מאוד.
לאחר כל הסוכר משולב, אבק משטח עבודה (השתמשתי מחצלת סיליקון) עם כמה סוכר של ממתקים שלך לגרד את הממתקים החוצה על משטח העבודה. הממתקים יהיו מאוד דביקים ונוקשים. בנדיבות אבק את החלק העליון של הכדור של ממתקים עם סוכר ממתקים, ולהתחיל ללוש את הממתקים כמו בצק לחם, לקפל את הכדור של בצק על עצמו, ולאחר מכן להשתמש בעקב של היד שלך כדי לדחוף אותו למטה. תן את הממתקים רבע סיבוב, ולחזור על התהליך, לאבק אותו עם סוכר יותר ממתקים לעתים קרובות ככל הדרוש כדי למנוע ממנו דבק הלוח או הידיים. ללוש עד הממתקים הוא כבר לא דביק, אבל חלק. המתכון המקורי כינה את מרקם המטרה "satiny", אבל מצאתי את זה כמו סוג של מרקם של חימר גמיש.
להחליט כמה צבעים וטעמים של לבבות שיחה אתה רוצה לעשות, ולחלק את בצק הממתקים לכל כך הרבה מנות. כדי טעם וצבע את הממתקים, לקחת את אחד הכדורים ולשטח אותו לתוך דיסק בגודל כף יד.
מוסיפים כמה טיפות של צבע מאכל ונקודה קטנה של תמצית טעם למרכז הדיסק, ומקפלים אותו על עצמו. (הערה: זה רעיון טוב ללבוש כפפות פלסטיק חד פעמיות במהלך שלב זה, או שאתה תהיה בסופו של דבר עם ידיים שנראות כאילו הם כבר צבועים עניבה). ללוש את כדור הבצק, בדיוק כמו שעשית קודם, עד שהצבע מפוזר באופן שווה ברחבי הממתקים, וכל הפסים נעלמו. חזור על תהליך זה עם כדורים שנותרו של בצק ממתקים עד שכל הביטים צבועים וטעמים.
ערבוב הצבע והטעם לתוך הבצק לוקח קצת זמן. כשסיימתי לצבוע כל כדור בצק, עטפתי כל אחד בצורה מאובטחת בניילון נצמד כך שהם לא יתייבשו בזמן שסיימתי את השאר.
אבק משטח העבודה שלך ואת סיכה מתגלגל עם סוכר ' ממתקים, ולגלגל את אחד כדורי הממתקים לעובי הרצוי. גלגלתי את שלי לכ 1/3 אינץ עבה עבור סוכריות קטנות ושמנות למדי, אבל באמת, אתה יכול לגלגל אותו לכל עובי שאתה רוצה. שים לב שככל שאתה מגלגל אותו, כך הממתקים יהיו שבריריים יותר.
השתמש חותכי בצורת לב לחתוך לבבות מתוך סוכריות מגולגל, ולהעביר את הלבבות גיליון אפייה מרופד בנייר קלף. כפי שמציין המתכון המקורי, לבבות קטנים יותר הם מציאותיים יותר, אבל לבבות גדולים יותר קלים יותר לכתיבת הודעות. ברגע שיש לך לחתוך את הלב שלך, אתה יכול מחדש לגלגל את השאריות כדי לקבל יותר צורות מהממתקים. חזור עם כדורי ממתקים שנותרו.
אפשר ללבכם להתייבש באוויר לפחות 24 שעות לפני שאתם כותבים עליהם. שלב זה חשוב מאוד, כי לחות נוספת בלב יגרום הדיו לרוץ אם אתה לא נותן להם להתייבש כראוי.
הערה: ניסיתי לכתוב על כמה לבבות ב-24 שעות וחלקם ב-48 שעות--בעוד שאלו שהתייבשו במשך 24 שעות בלבד היו בסדר לכתוב עליהם, אלה שהתייבשו במשך 48 שעות היו משטח כתיבה אפילו טוב יותר.
לאחר הלבבות התייבשו, להשתמש מזון כתיבת סמנים לכתוב את המסרים שמגיעים מהלב שלך. אחסן את לבבות השיחה שלך במיכל אטום לטמפרטורת החדר.