Calzones עם גבינה, נקניק ופלפל אדום קלוי
קלצונה עם גבינה, נקניק ופלפל אדום קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 745 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך גבינת ריקוטה, נקניקיות חריפות, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כבש, גבינת עיזים ופלפל קלזון קלוי, Calzones פלפל נקניק, ו Calzones נקניק ופלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 1 1/2 כוסות מים חמים לתוך קערה גדולה. מערבבים בשמרים.
בואו לעמוד עד שמרים מתמוסס, על 5 דקות.
מוסיפים 3 3/4 כוסות קמח, על 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב עד מעורבב. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש, זרועים יותר קמח אם דביק, על 10 דקות.
מניחים בצק בקערה גדולה משומנת; פונים למעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד.
בואו בצק לעלות באזור חם ללא טיוטה עד הוכפל, על 1 שעה 15 דקות.
בינתיים, פלפל חריף מעל להבת גז או ב broiler עד מושחר מכל הצדדים. מצרף בשקית נייר ולתת לעמוד 10 דקות. פיל, זרע ופלפל פרוסה.
מחממים שמן זית במחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל אדום; מטוגנים עד חום, כ -25 דקות. תניח בצד. נקניק Sauté במחבת בינונית כבדה על חום בינוני עד מבושל דרך, לשבור לחתיכות 1/2 אינץ ' עם כפית, על 15 דקות. תניח בצד.
מערבבים גם גבינות וגם אורגנו בקערה, מתבלים במלח ופלפל.
מיקום 1 מתלה שלישי העליון ו 1 מתלה בשליש התחתון של תנור מחממים ל 204°. אבק 2 דפי אפייה עם קמח.
אגרוף בצק למטה. ללוש על משטח מקומח קלות עד חלקה, על 1 דקה. מחלקים ל 4 חלקים שווים; לעצב כל כדור.
מגלגלים כדורי בצק על משטח מקומח קלות לסיבובים 9 אינץ'.
מורחים 1/3 תערובת גבינות כוס מעל מחצית מכל סיבוב, משאיר גבול 3/4 אינץ'. מכסים גבינה על כל אחד עם 1/4 של בצל, 1/3 תערובת גבינה כוס, 1/4 של נקניק, 1/3 תערובת גבינה כוס, ואז 1/4 של פלפלים. מקפלים חצאי בצק פשוטים על מילוי, ויוצרים חצי עיגולים. קמצוץ קצוות הבצק בחוזקה יחד כדי לאטום.
באמצעות מרית, להעביר 2 calzones לכל גיליון מוכן. פירס צמרות בכמה מקומות עם סכין קטנה.
אופים calzones 15 דקות. הפוך אפייה ואופים עד צמרות calzones הם חום זהוב, על 15 דקות יותר.