קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

Calzones שתי דרכים

Calzones שתי דרכים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Calzones שתי דרכים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פרחי ברוקולי, שיני שום, גבינת ריקוטה חלקית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצק פיצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצה לקינוח בגריל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Calzones, Calzones, ו Calzones (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מעיל 1 תבנית אפייה גדולה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מחממים 2 כפיות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים בצל ושום; מטגנים 2 דקות, עד רך.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
מוסיפים אורגנו ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
6
מחלקים את תערובת הבצל בין שתי קערות בינוניות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
הוסף ברוקולי למחבת; לבשל 3 דקות, עד ברוקולי הוא פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הסר מהחום, ולהניח בצד.
9
בקערה בינונית אחת, לתערובת בצל, מוסיפים ברוקולי, גבינת ריקוטה 1/2 כוס, גבינת מוצרלה 1/4 כוס, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
לפי עוגהלפי עוגה
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מערבבים היטב לשלב; להפריש.
11
בקערה בינונית אחרת, לתערובת בצל, מוסיפים 1/4 גבינת ריקוטה כוס, 1/4 גבינת מוצרלה כוס, ורוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
לפי עוגהלפי עוגה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מערבבים היטב לשלב, ולהניח בצד.
13
לפרוש בצק על תבנית אפייה; חצי כל גליל כך יש ארבעה ריבועים. עבור 2 מהם: צד אחד העליון של הבצק עם תערובת ברוקולי, כדי בתוך 1/2 אינץ ' של הקצוות. מקפלים צד untopped מעל, כך בצק פוגש את הצד השני, ויוצרים חצי ירח. צבטו את הקצוות כדי לאטום יחד. עבור 2 הנותרים: צד אחד העליון של בצק עם פרוסות פפרוני. למעלה פפרוני עם תערובת גבינה, כדי בתוך 1/2 אינץ ' של הקצוות. מקפלים צד untopped מעל, וצובטים קצוות יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
14
מברשת את צמרות calzones עם הנותרים 2 כפיות שמן, ומפזרים את צמרות עם 1 כף גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
15
אופים 25 דקות, עד נפוח וחום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
בואו לעמוד במשך 5 דקות לפני חיתוך במחצית (או לחכות עד צד לחתוך); לשרת חם או בטמפרטורת החדר.