Champorado (פודינג אורז שוקולד פיליפיני)
Champorado (פודינג אורז שוקולד פיליפיני) נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה אחת מכילה 370 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם אורז קצר דגנים, חלב התאדה, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו Champorado חדור עם ג'ינג'ר צ' ילי תאילנדי (טבעוני וריזוטו שוקולד ללא גלוטן), אורז מטוגן פיליפיני, ו אורז מטוגן שום פיליפיני (מתכונים דומים).
הוראות
צור דוד כפול על ידי מילוי סיר עם 2 אינץ ' של מים ולהביא אותו לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך.
מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום ושמים אותו מעל הסיר. (אל תתנו למים לגעת בתחתית הקערה.) מערבבים ברציפות עד השוקולד נמס לחלוטין וחלק.
מניחים את האורז במסננת משובחת ושוטפים אותו מתחת למים קרים עד שהמים זורמים.
מעבירים את האורז לסיר בינוני, מוסיפים את המים הנמדדים ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהאורז רך והתערובת מתעבה, כ -15 דקות.
מוסיפים את הסוכר ואת השוקולד נמס לאורז, מקציפים לשלב, ולחזור לרתיחה. המשך להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר מומס, על 2 עד 3 דקות.
להסיר מהחום ולהניח בצד עד הפודינג התקרר מעט אבל הוא עדיין חם, כ 45 דקות. (בשלב זה, אתה יכול לקרר את champorado לחלוטין, להעביר אותו מיכל, כיסוי, ומקרר עד 3 ימים.) כפית את champorado לתוך קערות הגשה טפטוף כל אחד עם חלב התאדה.