קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Champorado (פודינג אורז שוקולד פיליפיני)

Champorado (פודינג אורז שוקולד פיליפיני)
Champorado (פודינג אורז שוקולד פיליפיני) נטול גלוטן, מנה צדדית. מנה אחת מכילה 370 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם אורז קצר דגנים, חלב התאדה, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו Champorado חדור עם ג'ינג'ר צ' ילי תאילנדי (טבעוני וריזוטו שוקולד ללא גלוטן), אורז מטוגן פיליפיני, ו אורז מטוגן שום פיליפיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
צור דוד כפול על ידי מילוי סיר עם 2 אינץ ' של מים ולהביא אותו לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום ושמים אותו מעל הסיר. (אל תתנו למים לגעת בתחתית הקערה.) מערבבים ברציפות עד השוקולד נמס לחלוטין וחלק.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
להסיר מהחום ולהניח בצד.
4
מניחים את האורז במסננת משובחת ושוטפים אותו מתחת למים קרים עד שהמים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מעבירים את האורז לסיר בינוני, מוסיפים את המים הנמדדים ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהאורז רך והתערובת מתעבה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
מוסיפים את הסוכר ואת השוקולד נמס לאורז, מקציפים לשלב, ולחזור לרתיחה. המשך להתבשל, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר מומס, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
להסיר מהחום ולהניח בצד עד הפודינג התקרר מעט אבל הוא עדיין חם, כ 45 דקות. (בשלב זה, אתה יכול לקרר את champorado לחלוטין, להעביר אותו מיכל, כיסוי, ומקרר עד 3 ימים.) כפית את champorado לתוך קערות הגשה טפטוף כל אחד עם חלב התאדה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות