Changua (מרק ביצה וחלב קולומביאני)
Changua (ביצה קולומביאנית ומרק חלב) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מספק כ 4 מנות . מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 291 קלוריות. 635 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם חלב, ביצים, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Postre De Natas (פודינג חלב בסגנון קולומביאני), מרק עוף קולומביאני, ו מרק עוף קולומביאני (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את החלב והמים בסיר בינוני ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הבצל, המלח והפלפל ומבשלים 3 דקות. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את הביצים מבלי לשבור אותם.
תן לביצים לבשל במשך 3 דקות ולהוסיף את הכוסברה.
מגישים חמים עם לחם בצד ומקשטים עם כוסברה טרייה.