Cheesesteak
Cheesesteak עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1134 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. לכו לחנות ותביאו בצל, שמן זרעי ענבים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Cheesesteak פילי, סטייק הגבינה של סאני, ו מרק צ'יזסטייק (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה לטחון או מחבת, מחממים את השמן על חום בינוני-גבוה במשך 1 דקה, ולאחר מכן מוסיפים את הבצל, 1 כף מלח 1 כפית פלפל. מבשלים את הבצל עד קרמל, ערבוב לאורך כל התהליך, 5 עד 6 דקות.
מורחים את החמאה הריכה על הפנים של הלחמניות ומבשלים, בצד חמאה למטה, על מחבת עד השחמה, 1 עד 2 דקות.
הסר את הלחמניות, להוסיף את סטייק גלם למחבת ומפזרים מלח ופלפל. לבשל בקצרה, רטוש הבשר לחתיכות קטנות עם שתי מריות מתכת.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים 2 דקות.
מנה את הבשר לארבע ערימות, ומעל כל ערימה עם 3 פרוסות של פרובולון. המשך לבשל עד הגבינה נמסה (לשים על המכסה והוספת קצת מים למחבת יכול לעזור עם שלב זה). מכסים כל ערימה עם גליל משחימים, ולהחליק מרית מתחת לבשר כדי להרים אותו עם גליל.