רוטב הברביקיו של העורב נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 437 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -12 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם קטשופ, רוטב סויה, פלפל צ'ילי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד הכי טוב כמו רוטב, והוא נעשה בערך 55 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה די גרוע. נסו רוטב המלפפון של מגפי, קני רוג'רס ברביקיו רוטב-בעוד הם לא יכולים להיות בסביבה יותר, אתה יכול לעשות רוטב ברביקיו בדיוק כמו שלהם, ו רוטב ברביקיו אני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את טפטופי הבייקון בסיר על אש בינונית. מבשלים את הבצל בטפטופי הבייקון עד לריכוך, בערך 7 דקות. מערבבים פנימה את השום והג ' ינג ' ר. מבשלים ומערבבים עוד 30 שניות. הפחיתו את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקון
שום
ג ' ינג ' ר
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מערבבים יחד את הקטשופ, רוטב ווסטרשייר, רוטב סויה, סוכר חום, חומץ בלסמי, מיץ לימון, רוטב צ 'יפוטלה, חרדל, פלפל צ' ילי גרוס, פלפל, מלח, כמון, כוסברה ופפריקה בקערה. מערבבים רוטב לתערובת הבצל ומבשלים במשך 20 דקות, תוך ערבוב תדיר.