קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

Ciambotta Romana: ירקות בסגנון רומי

Ciambotta Romana: ירקות בסגנון רומי
Ciambotta Romana: ירקות בסגנון רומי עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 310 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. אם יש לך אורגנו, פטרוזיליה, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו קוד, סגנון רומי: בקלן אלה רומנה, Trippan alla romana (Tripe בסגנון רומי), ו פורגי, סגנון רומי: Pagro alla Romana (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים את השמן על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיף את השום והבצל ו לטגן מעל חום גבוה 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
3
מוסיפים את הפלפלים, החצילים, תפוחי האדמה, העגבניות והזיתים ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. לבשל, מכוסה, על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, במשך 40 דקות. לאחר 40 דקות, להוסיף את עשבי תיבול ולהגדיל את החום. לבשל, חשופה, לתת מיצים נוספים להתאדות לשרת חם או קר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חצילחציל
תפוח אדמהתפוח אדמה
פלפליםפלפלים
זיתיםזיתים
עגבנייהעגבנייה
עשבי תיבולעשבי תיבול

ציוד