Colcannon של דיאן
Colcannon של דיאן יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 208 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם בייקון, חמאה, תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. . הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: Colcannon של דיאן, סטייק דיאן, ו סטייק דיאן.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, ומבשלים 15 עד 20 דקות, עד מכרז.
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
ניקוז, שמירה על טפטוף, להתפורר ולהניח בצד. בטפטופים שמורים, לטגן את הכרוב והבצל עד רך שקוף. לשים מכסה על המחבת עוזר לירקות לבשל מהר יותר.
מסננים את תפוחי האדמה המבושלים, מחית עם חלב ועונה עם מלח ופלפל. מקפלים את הבייקון, כרוב, ובצל, ולאחר מכן להעביר את התערובת לקערת הגשה גדולה. הפוך באר במרכז, ויוצקים בחמאה מומסת.