תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Croustade אגס עם סוכר אגוזי לוז-חום. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, אגוזי לוז, קמח לחם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת תפוחים עם אגוזי לוז-ציפוי סוכר חום, עוגת חמוציות עם ציפוי אגוזי לוז, ו קרוסטייד אגס Frangipane.
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים במעבד עד טופס גושים, על 1 דקה.
2
העברה לקערה בינונית. כיסוי וצינה. (לא לנקות קערת מעבד.)
מערבבים ב 2 כפות מי קרח ומעבדים רק עד לגושים לחים טופס, הוספת מים נוספים על ידי כפית אם יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף בצק פלסטיק צמרמורת 30 דקות. (ציפוי בצק יכול להתבצע 1 יום קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מרדדים את הבצק בין 2 גיליונות נייר קלף לעגול 13 אינץ', הרמת נייר, החלקת קמטים והתהפכות לפי הצורך.
תערובת אגס על גבי הבצק, עוזב 2 אינץ גבול. באמצעות נייר קלף כסיוע, מקפלים את גבול הבצק מעל אגסים, מקפלים באופן רופף וצובטים כדי לאטום סדקים בבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
מפזרים ציפוי עבה מעל אגסים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
4
אופים סרטנים עד הקרום הוא זהוב, כ 40 דקות. מכסים באופן רופף מאוד בנייר כסף כדי למנוע את הקרום מפני השחמת יתר וממשיכים לאפות עד מיצים בועה עבה, כ 12 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ
5
העברת תבנית אפייה למדף; מגניב מעט. החלקת מרית מתכת מתחת לקרום כדי חופשי מגילה. באמצעות תחתית מחבת טארט גדולה כסיוע, להעביר סרטנים מגש.