Croquembouche יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 802 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חלמונים ביצה, סירופ תירס, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: Croquembouche, Croquembouche, ו Croquembouche.
הוראות
1
מפזרים את הג ' לטין מעל 1/4 כוס מים קרים בקערה ומניחים בצד לפרוח.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שים את החלב במחבת. מקצצים את פולי הווניל לאורכו; מגרדים את הזרעים בסכין חיתוך, ואז מוסיפים את הזרעים והתרמילים לחלב. להביא לרתיחה, ואז לכסות ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לטאטא את חלמונים ביצה, סוכר, קורנפלור ומלח בקערה בינונית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הסר את תרמילי וניל מן החלב. בהדרגה לטאטא שליש חלב חם לתוך תערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
5
לטאטא את תערובת הביצים לתוך החלב שנותר במחבת. מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד התערובת רותחים ומתעבה, 6 דקות. המשך רותחים עד התערובת היא פודינג דמוי, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר את המחבת מהחום. חותכים את החמאה לחתיכות ולטפטף לתוך פודינג, ולאחר מכן מערבבים בתערובת ג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
רוטס סוכריות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מיקרוגל השוקולד עד נמס, 2 עד 3 דקות, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
8
מערבבים 2 כפות מים חמים עם האספרסו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
9
מעבירים חצי ממילוי הקרם לקערה, ומערבבים את השוקולד והאספרסו.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מעבירים את מילוי השמנת שנותר לקערה אחרת. לחץ על ניילון נצמד ישירות על פני השטח של שוקולד ווניל קר להחדיר למקרר עד קר ומוצק, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
כאשר מוכן למלא את הנשיפות, מקציפים את השמנת הכבדה לפסגות רכות עם מיקסר. מקפלים חצי לתוך מילוי קרם וניל וחצי לתוך מילוי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
מעבירים כל מילוי לשקית מאפה גדולה עם קצה 1/4 אינץ ' ומניחים בצד. (כדי לעשות זאת בצורה נקייה, לאזוק את הקצה הפתוח של שקית מאפה על היד שלך.)
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
13
עבור פחזניות מאפה:פחזניות לא ממולאות ניתן להקפיא עד שבוע. כדי לפריך מחדש, להפשיר, ואז מברשת עם ביצה מוכה; אופים 5 דקות ב 350 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
בעוד הסתימות להתקרר, להפוך את פחזניות מאפה: מחממים את התנור ל 450 מעלות. להביא 1 1/2 כוסות מים, חמאה, סוכר ומלח לרתיחה בסיר על חום בינוני, ערבוב כדי להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
הסר מהחום ומערבבים את הקמח עם כף עץ כדי להפוך את הדבק. חזור לחום ולבשל, ערבוב כל הזמן, עד הדבק מבריק ומושך מן המחבת, 6 עד 7 דקות. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
העבר את הדבק למיקסר לעמוד והכה עם מצורף ההנעה במהירות בינונית-נמוכה כדי מגניב, 1 דקה. הכה בביצים אחד בכל פעם. לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
17
מעבירים את הבצק לשקית מאפה גדולה עם קצה 1/2 אינץ'. קו 2 אפיית גיליונות עם נייר קלף, dabbing קצת בצק מתחת לפינות כדי לשמור על הנייר במקום. צינור 1 1/2 אינץ ' כדורי בצק על הנייר (כ 48 בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
18
להחליק את הבצק פסגות עם אצבע רטובה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
19
אופים עד נפוח, 15 עד 20 דקות, ואז להוריד את הטמפרטורה ל 350 מעלות ואופים עד הזהב, 15 דקות. כבה את התנור; לשמור על נשיפות בתוך 10 דקות להתייבש. פירס כל נשיפה עם קצה צנרת יבש; להעביר מתלה כדי מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
20
כדי להרכיב: למלא חצי פחזניות עם קרם שוקולד וחצי עם וניל: להכניס את קצה שקית מאפה לתוך החור ולסחוט עד מלא. צ ' יל פחזניות מלאות 30 דקות לפני הרכבת המגדל.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1
מערבבים את הסוכר, סירופ תירס ו 1 כוס מים בסיר, מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה; לא מערבבים. לחשוף ולהרתיח, מתערבל במחבת, עד הסירופ הופך ענבר עמוק, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מיד לטבול את תחתית הסיר בקערה גדולה של מי קרח במשך כמה שניות כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מעבירים את הקרמל לכוס מדידה נוזלית וקריר מעט (זה עדיין צריך להיות נוזלי). היזהר-הקרמל עדיין יהיה חם!
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
4
צייר מעגל 7 אינץ ' על נייר קלף. לטבול באופן חלקי כל נשיפה מלאה לתוך הקרמל ולתת עודף לטפטף. תארגן את הפחזניות מסביב למעגל. אם קרמל מתקשה, מיקרוגל עד רך, 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5
מלא את מעגל הבסיס עם נשיפות יותר ליציבות, ולאחר מכן להמשיך לבנות מגדל חרוטי של עיגולים קטנים יותר. מעל המגדל עם שאיפה אחת. קו משטח העבודה שלך עם נייר קלף-הצעד הבא יכול להיות מבולגן.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
טובלים את קצה המזלג לתוך הקרמל ומניפים אותו במהירות במעגלים סביב המגדל כדי ליצור רשת של גדילי קרמל. חוזר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
7
בואו להגדיר, ולאחר מכן להחליק שתי מריות מתחת לנייר ולהעביר את croquembouche מגש. תקרע את הנייר העודף מסביב לבסיס.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
כדי לשרת, לפצח את האינטרנט קרמל עם גב של סכין, ואז לפרק את המגדל ולהעביר את פחזניות צלחות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון