קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Croquembouche

Croquembouche
Croquembouche יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 802 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חלמונים ביצה, סירופ תירס, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: Croquembouche, Croquembouche, ו Croquembouche.

הוראות

1
מפזרים את הג ' לטין מעל 1/4 כוס מים קרים בקערה ומניחים בצד לפרוח.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
שים את החלב במחבת. מקצצים את פולי הווניל לאורכו; מגרדים את הזרעים בסכין חיתוך, ואז מוסיפים את הזרעים והתרמילים לחלב. להביא לרתיחה, ואז לכסות ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לטאטא את חלמונים ביצה, סוכר, קורנפלור ומלח בקערה בינונית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הסר את תרמילי וניל מן החלב. בהדרגה לטאטא שליש חלב חם לתוך תערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
לטאטא את תערובת הביצים לתוך החלב שנותר במחבת. מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד התערובת רותחים ומתעבה, 6 דקות. המשך רותחים עד התערובת היא פודינג דמוי, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הסר את המחבת מהחום. חותכים את החמאה לחתיכות ולטפטף לתוך פודינג, ולאחר מכן מערבבים בתערובת ג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מיקרוגל השוקולד עד נמס, 2 עד 3 דקות, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
8
מערבבים 2 כפות מים חמים עם האספרסו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
9
מעבירים חצי ממילוי הקרם לקערה, ומערבבים את השוקולד והאספרסו.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מעבירים את מילוי השמנת שנותר לקערה אחרת. לחץ על ניילון נצמד ישירות על פני השטח של שוקולד ווניל קר להחדיר למקרר עד קר ומוצק, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
כאשר מוכן למלא את הנשיפות, מקציפים את השמנת הכבדה לפסגות רכות עם מיקסר. מקפלים חצי לתוך מילוי קרם וניל וחצי לתוך מילוי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
מעבירים כל מילוי לשקית מאפה גדולה עם קצה 1/4 אינץ ' ומניחים בצד. (כדי לעשות זאת בצורה נקייה, לאזוק את הקצה הפתוח של שקית מאפה על היד שלך.)
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
13
עבור פחזניות מאפה:פחזניות לא ממולאות ניתן להקפיא עד שבוע. כדי לפריך מחדש, להפשיר, ואז מברשת עם ביצה מוכה; אופים 5 דקות ב 350 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
בעוד הסתימות להתקרר, להפוך את פחזניות מאפה: מחממים את התנור ל 450 מעלות. להביא 1 1/2 כוסות מים, חמאה, סוכר ומלח לרתיחה בסיר על חום בינוני, ערבוב כדי להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
הסר מהחום ומערבבים את הקמח עם כף עץ כדי להפוך את הדבק. חזור לחום ולבשל, ערבוב כל הזמן, עד הדבק מבריק ומושך מן המחבת, 6 עד 7 דקות. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
העבר את הדבק למיקסר לעמוד והכה עם מצורף ההנעה במהירות בינונית-נמוכה כדי מגניב, 1 דקה. הכה בביצים אחד בכל פעם. לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
17
מעבירים את הבצק לשקית מאפה גדולה עם קצה 1/2 אינץ'. קו 2 אפיית גיליונות עם נייר קלף, dabbing קצת בצק מתחת לפינות כדי לשמור על הנייר במקום. צינור 1 1/2 אינץ ' כדורי בצק על הנייר (כ 48 בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
18
להחליק את הבצק פסגות עם אצבע רטובה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
19
אופים עד נפוח, 15 עד 20 דקות, ואז להוריד את הטמפרטורה ל 350 מעלות ואופים עד הזהב, 15 דקות. כבה את התנור; לשמור על נשיפות בתוך 10 דקות להתייבש. פירס כל נשיפה עם קצה צנרת יבש; להעביר מתלה כדי מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
20
כדי להרכיב: למלא חצי פחזניות עם קרם שוקולד וחצי עם וניל: להכניס את קצה שקית מאפה לתוך החור ולסחוט עד מלא. צ ' יל פחזניות מלאות 30 דקות לפני הרכבת המגדל.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1
מערבבים את הסוכר, סירופ תירס ו 1 כוס מים בסיר, מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה; לא מערבבים. לחשוף ולהרתיח, מתערבל במחבת, עד הסירופ הופך ענבר עמוק, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מיד לטבול את תחתית הסיר בקערה גדולה של מי קרח במשך כמה שניות כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מעבירים את הקרמל לכוס מדידה נוזלית וקריר מעט (זה עדיין צריך להיות נוזלי). היזהר-הקרמל עדיין יהיה חם!
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
4
צייר מעגל 7 אינץ ' על נייר קלף. לטבול באופן חלקי כל נשיפה מלאה לתוך הקרמל ולתת עודף לטפטף. תארגן את הפחזניות מסביב למעגל. אם קרמל מתקשה, מיקרוגל עד רך, 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5
מלא את מעגל הבסיס עם נשיפות יותר ליציבות, ולאחר מכן להמשיך לבנות מגדל חרוטי של עיגולים קטנים יותר. מעל המגדל עם שאיפה אחת. קו משטח העבודה שלך עם נייר קלף-הצעד הבא יכול להיות מבולגן.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
טובלים את קצה המזלג לתוך הקרמל ומניפים אותו במהירות במעגלים סביב המגדל כדי ליצור רשת של גדילי קרמל. חוזר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
7
בואו להגדיר, ולאחר מכן להחליק שתי מריות מתחת לנייר ולהעביר את croquembouche מגש. תקרע את הנייר העודף מסביב לבסיס.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
כדי לשרת, לפצח את האינטרנט קרמל עם גב של סכין, ואז לפרק את המגדל ולהעביר את פחזניות צלחות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
צילום: קרל ג ' ונגל

מרכיבים

170פלפל האבנרושוקולד מריר, קצוץשוקולד מריר, קצוץ3קרום: פירורי קרקר גרהםסירופ תירס קלסירופ תירס קל6קרום: פירורי קרקר גרהםאפונה קפואהאפונה קפואה12largesחלמוניםחלמונים6larges(חלקית &)(חלקית &)1גבינת פרמזן מגוררתאבקת אספרסואבקת אספרסו3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/4-אונקיה מנות ג'לטין unflavored1/4-אונקיה מנות ג'לטין unflavored3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה5קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח10קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכותחמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות2שעועית ונילשעועית וניל9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת