קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Croquembouche

Croquembouche
Croquembouche יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 802 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חלמונים ביצה, סירופ תירס, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: Croquembouche, Croquembouche, ו Croquembouche.

הוראות

1
מפזרים את הג ' לטין מעל 1/4 כוס מים קרים בקערה ומניחים בצד לפרוח.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
שים את החלב במחבת. מקצצים את פולי הווניל לאורכו; מגרדים את הזרעים בסכין חיתוך, ואז מוסיפים את הזרעים והתרמילים לחלב. להביא לרתיחה, ואז לכסות ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
לטאטא את חלמונים ביצה, סוכר, קורנפלור ומלח בקערה בינונית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הסר את תרמילי וניל מן החלב. בהדרגה לטאטא שליש חלב חם לתוך תערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
לטאטא את תערובת הביצים לתוך החלב שנותר במחבת. מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד התערובת רותחים ומתעבה, 6 דקות. המשך רותחים עד התערובת היא פודינג דמוי, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר את המחבת מהחום. חותכים את החמאה לחתיכות ולטפטף לתוך פודינג, ולאחר מכן מערבבים בתערובת ג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מיקרוגל השוקולד עד נמס, 2 עד 3 דקות, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
8
מערבבים 2 כפות מים חמים עם האספרסו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
9
מעבירים חצי ממילוי הקרם לקערה, ומערבבים את השוקולד והאספרסו.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מעבירים את מילוי השמנת שנותר לקערה אחרת. לחץ על ניילון נצמד ישירות על פני השטח של שוקולד ווניל קר להחדיר למקרר עד קר ומוצק, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
כאשר מוכן למלא את הנשיפות, מקציפים את השמנת הכבדה לפסגות רכות עם מיקסר. מקפלים חצי לתוך מילוי קרם וניל וחצי לתוך מילוי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
מעבירים כל מילוי לשקית מאפה גדולה עם קצה 1/4 אינץ ' ומניחים בצד. (כדי לעשות זאת בצורה נקייה, לאזוק את הקצה הפתוח של שקית מאפה על היד שלך.)
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
13
עבור פחזניות מאפה:פחזניות לא ממולאות ניתן להקפיא עד שבוע. כדי לפריך מחדש, להפשיר, ואז מברשת עם ביצה מוכה; אופים 5 דקות ב 350 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
14
בעוד הסתימות להתקרר, להפוך את פחזניות מאפה: מחממים את התנור ל 450 מעלות. להביא 1 1/2 כוסות מים, חמאה, סוכר ומלח לרתיחה בסיר על חום בינוני, ערבוב כדי להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
15
הסר מהחום ומערבבים את הקמח עם כף עץ כדי להפוך את הדבק. חזור לחום ולבשל, ערבוב כל הזמן, עד הדבק מבריק ומושך מן המחבת, 6 עד 7 דקות. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
העבר את הדבק למיקסר לעמוד והכה עם מצורף ההנעה במהירות בינונית-נמוכה כדי מגניב, 1 דקה. הכה בביצים אחד בכל פעם. לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
17
מעבירים את הבצק לשקית מאפה גדולה עם קצה 1/2 אינץ'. קו 2 אפיית גיליונות עם נייר קלף, dabbing קצת בצק מתחת לפינות כדי לשמור על הנייר במקום. צינור 1 1/2 אינץ ' כדורי בצק על הנייר (כ 48 בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
18
להחליק את הבצק פסגות עם אצבע רטובה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
19
אופים עד נפוח, 15 עד 20 דקות, ואז להוריד את הטמפרטורה ל 350 מעלות ואופים עד הזהב, 15 דקות. כבה את התנור; לשמור על נשיפות בתוך 10 דקות להתייבש. פירס כל נשיפה עם קצה צנרת יבש; להעביר מתלה כדי מגניב.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
20
כדי להרכיב: למלא חצי פחזניות עם קרם שוקולד וחצי עם וניל: להכניס את קצה שקית מאפה לתוך החור ולסחוט עד מלא. צ ' יל פחזניות מלאות 30 דקות לפני הרכבת המגדל.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1
מערבבים את הסוכר, סירופ תירס ו 1 כוס מים בסיר, מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה; לא מערבבים. לחשוף ולהרתיח, מתערבל במחבת, עד הסירופ הופך ענבר עמוק, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מיד לטבול את תחתית הסיר בקערה גדולה של מי קרח במשך כמה שניות כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מעבירים את הקרמל לכוס מדידה נוזלית וקריר מעט (זה עדיין צריך להיות נוזלי). היזהר-הקרמל עדיין יהיה חם!
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
4
צייר מעגל 7 אינץ ' על נייר קלף. לטבול באופן חלקי כל נשיפה מלאה לתוך הקרמל ולתת עודף לטפטף. תארגן את הפחזניות מסביב למעגל. אם קרמל מתקשה, מיקרוגל עד רך, 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
מלא את מעגל הבסיס עם נשיפות יותר ליציבות, ולאחר מכן להמשיך לבנות מגדל חרוטי של עיגולים קטנים יותר. מעל המגדל עם שאיפה אחת. קו משטח העבודה שלך עם נייר קלף-הצעד הבא יכול להיות מבולגן.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6
טובלים את קצה המזלג לתוך הקרמל ומניפים אותו במהירות במעגלים סביב המגדל כדי ליצור רשת של גדילי קרמל. חוזר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
7
בואו להגדיר, ולאחר מכן להחליק שתי מריות מתחת לנייר ולהעביר את croquembouche מגש. תקרע את הנייר העודף מסביב לבסיס.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
כדי לשרת, לפצח את האינטרנט קרמל עם גב של סכין, ואז לפרק את המגדל ולהעביר את פחזניות צלחות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
צילום: קרל ג ' ונגל

מרכיבים

170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד מריר, קצוץשוקולד מריר, קצוץ33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סירופ תירס קלסירופ תירס קל63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אפונה קפואהאפונה קפואה12largesחלמוניםחלמונים6largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)12 כפיות אבקת שוםאבקת אספרסואבקת אספרסו3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3חתיכות טופי הית' בר1/4-אונקיה מנות ג'לטין unflavored1/4-אונקיה מנות ג'לטין unflavored3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי2חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח103 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכותחמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות2שעועית ונילשעועית וניל9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת