Croquembouche
Croquembouche יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 802 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חלמונים ביצה, סירופ תירס, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: Croquembouche, Croquembouche, ו Croquembouche.
הוראות
מפזרים את הג ' לטין מעל 1/4 כוס מים קרים בקערה ומניחים בצד לפרוח.
שים את החלב במחבת. מקצצים את פולי הווניל לאורכו; מגרדים את הזרעים בסכין חיתוך, ואז מוסיפים את הזרעים והתרמילים לחלב. להביא לרתיחה, ואז לכסות ולהסיר מהחום.
לטאטא את חלמונים ביצה, סוכר, קורנפלור ומלח בקערה בינונית עד חלקה.
הסר את תרמילי וניל מן החלב. בהדרגה לטאטא שליש חלב חם לתוך תערובת הביצה.
לטאטא את תערובת הביצים לתוך החלב שנותר במחבת. מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד התערובת רותחים ומתעבה, 6 דקות. המשך רותחים עד התערובת היא פודינג דמוי, 3 דקות.
הסר את המחבת מהחום. חותכים את החמאה לחתיכות ולטפטף לתוך פודינג, ולאחר מכן מערבבים בתערובת ג ' לטין.
מיקרוגל השוקולד עד נמס, 2 עד 3 דקות, ערבוב.
מערבבים 2 כפות מים חמים עם האספרסו.
מעבירים חצי ממילוי הקרם לקערה, ומערבבים את השוקולד והאספרסו.
מעבירים את מילוי השמנת שנותר לקערה אחרת. לחץ על ניילון נצמד ישירות על פני השטח של שוקולד ווניל קר להחדיר למקרר עד קר ומוצק, לפחות 2 שעות.
כאשר מוכן למלא את הנשיפות, מקציפים את השמנת הכבדה לפסגות רכות עם מיקסר. מקפלים חצי לתוך מילוי קרם וניל וחצי לתוך מילוי שוקולד.
מעבירים כל מילוי לשקית מאפה גדולה עם קצה 1/4 אינץ ' ומניחים בצד. (כדי לעשות זאת בצורה נקייה, לאזוק את הקצה הפתוח של שקית מאפה על היד שלך.)
עבור פחזניות מאפה:פחזניות לא ממולאות ניתן להקפיא עד שבוע. כדי לפריך מחדש, להפשיר, ואז מברשת עם ביצה מוכה; אופים 5 דקות ב 350 מעלות.
בעוד הסתימות להתקרר, להפוך את פחזניות מאפה: מחממים את התנור ל 450 מעלות. להביא 1 1/2 כוסות מים, חמאה, סוכר ומלח לרתיחה בסיר על חום בינוני, ערבוב כדי להמיס את החמאה.
הסר מהחום ומערבבים את הקמח עם כף עץ כדי להפוך את הדבק. חזור לחום ולבשל, ערבוב כל הזמן, עד הדבק מבריק ומושך מן המחבת, 6 עד 7 דקות. מגניב במקצת.
העבר את הדבק למיקסר לעמוד והכה עם מצורף ההנעה במהירות בינונית-נמוכה כדי מגניב, 1 דקה. הכה בביצים אחד בכל פעם. לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מעבירים את הבצק לשקית מאפה גדולה עם קצה 1/2 אינץ'. קו 2 אפיית גיליונות עם נייר קלף, dabbing קצת בצק מתחת לפינות כדי לשמור על הנייר במקום. צינור 1 1/2 אינץ ' כדורי בצק על הנייר (כ 48 בסך הכל).
להחליק את הבצק פסגות עם אצבע רטובה.
אופים עד נפוח, 15 עד 20 דקות, ואז להוריד את הטמפרטורה ל 350 מעלות ואופים עד הזהב, 15 דקות. כבה את התנור; לשמור על נשיפות בתוך 10 דקות להתייבש. פירס כל נשיפה עם קצה צנרת יבש; להעביר מתלה כדי מגניב.
כדי להרכיב: למלא חצי פחזניות עם קרם שוקולד וחצי עם וניל: להכניס את קצה שקית מאפה לתוך החור ולסחוט עד מלא. צ ' יל פחזניות מלאות 30 דקות לפני הרכבת המגדל.
מערבבים את הסוכר, סירופ תירס ו 1 כוס מים בסיר, מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה; לא מערבבים. לחשוף ולהרתיח, מתערבל במחבת, עד הסירופ הופך ענבר עמוק, 20 דקות.
מיד לטבול את תחתית הסיר בקערה גדולה של מי קרח במשך כמה שניות כדי לעצור את הבישול.
מעבירים את הקרמל לכוס מדידה נוזלית וקריר מעט (זה עדיין צריך להיות נוזלי). היזהר-הקרמל עדיין יהיה חם!
צייר מעגל 7 אינץ ' על נייר קלף. לטבול באופן חלקי כל נשיפה מלאה לתוך הקרמל ולתת עודף לטפטף. תארגן את הפחזניות מסביב למעגל. אם קרמל מתקשה, מיקרוגל עד רך, 45 שניות.
מלא את מעגל הבסיס עם נשיפות יותר ליציבות, ולאחר מכן להמשיך לבנות מגדל חרוטי של עיגולים קטנים יותר. מעל המגדל עם שאיפה אחת. קו משטח העבודה שלך עם נייר קלף-הצעד הבא יכול להיות מבולגן.
טובלים את קצה המזלג לתוך הקרמל ומניפים אותו במהירות במעגלים סביב המגדל כדי ליצור רשת של גדילי קרמל. חוזר.
בואו להגדיר, ולאחר מכן להחליק שתי מריות מתחת לנייר ולהעביר את croquembouche מגש. תקרע את הנייר העודף מסביב לבסיס.
כדי לשרת, לפצח את האינטרנט קרמל עם גב של סכין, ואז לפרק את המגדל ולהעביר את פחזניות צלחות.