קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Croquembouche

Croquembouche
Croquembouche יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 802 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חלמונים ביצה, סירופ תירס, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: Croquembouche, Croquembouche, ו Croquembouche.

הוראות

1
מפזרים את הג ' לטין מעל 1/4 כוס מים קרים בקערה ומניחים בצד לפרוח.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
שים את החלב במחבת. מקצצים את פולי הווניל לאורכו; מגרדים את הזרעים בסכין חיתוך, ואז מוסיפים את הזרעים והתרמילים לחלב. להביא לרתיחה, ואז לכסות ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
לטאטא את חלמונים ביצה, סוכר, קורנפלור ומלח בקערה בינונית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
הסר את תרמילי וניל מן החלב. בהדרגה לטאטא שליש חלב חם לתוך תערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
לטאטא את תערובת הביצים לתוך החלב שנותר במחבת. מבשלים מעל חום בינוני, מטאטא כל הזמן, עד התערובת רותחים ומתעבה, 6 דקות. המשך רותחים עד התערובת היא פודינג דמוי, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר את המחבת מהחום. חותכים את החמאה לחתיכות ולטפטף לתוך פודינג, ולאחר מכן מערבבים בתערובת ג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מיקרוגל השוקולד עד נמס, 2 עד 3 דקות, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
8
מערבבים 2 כפות מים חמים עם האספרסו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
9
מעבירים חצי ממילוי הקרם לקערה, ומערבבים את השוקולד והאספרסו.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מעבירים את מילוי השמנת שנותר לקערה אחרת. לחץ על ניילון נצמד ישירות על פני השטח של שוקולד ווניל קר להחדיר למקרר עד קר ומוצק, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
כאשר מוכן למלא את הנשיפות, מקציפים את השמנת הכבדה לפסגות רכות עם מיקסר. מקפלים חצי לתוך מילוי קרם וניל וחצי לתוך מילוי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
מעבירים כל מילוי לשקית מאפה גדולה עם קצה 1/4 אינץ ' ומניחים בצד. (כדי לעשות זאת בצורה נקייה, לאזוק את הקצה הפתוח של שקית מאפה על היד שלך.)
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
13
עבור פחזניות מאפה:פחזניות לא ממולאות ניתן להקפיא עד שבוע. כדי לפריך מחדש, להפשיר, ואז מברשת עם ביצה מוכה; אופים 5 דקות ב 350 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
בעוד הסתימות להתקרר, להפוך את פחזניות מאפה: מחממים את התנור ל 450 מעלות. להביא 1 1/2 כוסות מים, חמאה, סוכר ומלח לרתיחה בסיר על חום בינוני, ערבוב כדי להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
הסר מהחום ומערבבים את הקמח עם כף עץ כדי להפוך את הדבק. חזור לחום ולבשל, ערבוב כל הזמן, עד הדבק מבריק ומושך מן המחבת, 6 עד 7 דקות. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
העבר את הדבק למיקסר לעמוד והכה עם מצורף ההנעה במהירות בינונית-נמוכה כדי מגניב, 1 דקה. הכה בביצים אחד בכל פעם. לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
17
מעבירים את הבצק לשקית מאפה גדולה עם קצה 1/2 אינץ'. קו 2 אפיית גיליונות עם נייר קלף, dabbing קצת בצק מתחת לפינות כדי לשמור על הנייר במקום. צינור 1 1/2 אינץ ' כדורי בצק על הנייר (כ 48 בסך הכל).
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
18
להחליק את הבצק פסגות עם אצבע רטובה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
19
אופים עד נפוח, 15 עד 20 דקות, ואז להוריד את הטמפרטורה ל 350 מעלות ואופים עד הזהב, 15 דקות. כבה את התנור; לשמור על נשיפות בתוך 10 דקות להתייבש. פירס כל נשיפה עם קצה צנרת יבש; להעביר מתלה כדי מגניב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
20
כדי להרכיב: למלא חצי פחזניות עם קרם שוקולד וחצי עם וניל: להכניס את קצה שקית מאפה לתוך החור ולסחוט עד מלא. צ ' יל פחזניות מלאות 30 דקות לפני הרכבת המגדל.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1
מערבבים את הסוכר, סירופ תירס ו 1 כוס מים בסיר, מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה; לא מערבבים. לחשוף ולהרתיח, מתערבל במחבת, עד הסירופ הופך ענבר עמוק, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מיד לטבול את תחתית הסיר בקערה גדולה של מי קרח במשך כמה שניות כדי לעצור את הבישול.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מעבירים את הקרמל לכוס מדידה נוזלית וקריר מעט (זה עדיין צריך להיות נוזלי). היזהר-הקרמל עדיין יהיה חם!
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
4
צייר מעגל 7 אינץ ' על נייר קלף. לטבול באופן חלקי כל נשיפה מלאה לתוך הקרמל ולתת עודף לטפטף. תארגן את הפחזניות מסביב למעגל. אם קרמל מתקשה, מיקרוגל עד רך, 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
5
מלא את מעגל הבסיס עם נשיפות יותר ליציבות, ולאחר מכן להמשיך לבנות מגדל חרוטי של עיגולים קטנים יותר. מעל המגדל עם שאיפה אחת. קו משטח העבודה שלך עם נייר קלף-הצעד הבא יכול להיות מבולגן.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
6
טובלים את קצה המזלג לתוך הקרמל ומניפים אותו במהירות במעגלים סביב המגדל כדי ליצור רשת של גדילי קרמל. חוזר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
7
בואו להגדיר, ולאחר מכן להחליק שתי מריות מתחת לנייר ולהעביר את croquembouche מגש. תקרע את הנייר העודף מסביב לבסיס.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
8
כדי לשרת, לפצח את האינטרנט קרמל עם גב של סכין, ואז לפרק את המגדל ולהעביר את פחזניות צלחות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
צילום: קרל ג ' ונגל

מרכיבים