Crostini של פטה כבד עוף עם בצל בלסמי
Crostini של פטה כבד עוף עם בצל בלסמי עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 466 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו כבד עוף, בצל, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה עובד טוב כמו מתאבן. נסו קרוסטיני עם כבד עוף Pâté, כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, ו Crostini di fegatini (כבד עוף טוסקני Crostini) (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הבצל: מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ולהוסיף את הבצל. מתבלים את הבצל במלח ומביאים את המחבת לחום בינוני-גבוה. לכסות ולהזיע את הבצל במשך 15 עד 20 דקות.
הוסף את הבלסמי ומבשל עוד 20 עד 25 דקות או עד הבלסמי הוא syrupy. השתמש מיד, או במקום בצנצנת אטומה ולאחסן במקרר עד מוכן לשימוש.
כדי להפוך את פטה כבד עוף: מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ולהוסיף את אנשובי, צלפים ושום. להביא לחום בינוני ו לטגן עד אנשובי התמוסס.
מוסיפים את כבדי העוף, מגבירים את החום ואת הצלי במשך 3 עד 5 דקות ומבשלים עד הכבדים הם על 1/2 עד 3/4 של הדרך לעשות.
מוסיפים את היין ומבשלים במשך 3 עד 4 דקות או עד היין מופחת בחצי, התערובת עדיין צריכה להיות די רכה.
מעבירים הכל למעבד מזון ומחית עד חלקה. מתבלים במעט מלח, במידת הצורך, ומשתחררים במעט שמן זית במידת הצורך.
Schmear כל טוסט עם פטה העליון עם בצל בלסמי.