קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

Crostini של פטה כבד עוף עם בצל בלסמי

Crostini של פטה כבד עוף עם בצל בלסמי
Crostini של פטה כבד עוף עם בצל בלסמי עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 466 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו כבד עוף, בצל, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה עובד טוב כמו מתאבן. נסו קרוסטיני עם כבד עוף Pâté, כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, ו Crostini di fegatini (כבד עוף טוסקני Crostini) (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הבצל: מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ולהוסיף את הבצל. מתבלים את הבצל במלח ומביאים את המחבת לחום בינוני-גבוה. לכסות ולהזיע את הבצל במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הוסף את הבלסמי ומבשל עוד 20 עד 25 דקות או עד הבלסמי הוא syrupy. השתמש מיד, או במקום בצנצנת אטומה ולאחסן במקרר עד מוכן לשימוש.
3
כדי להפוך את פטה כבד עוף: מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ולהוסיף את אנשובי, צלפים ושום. להביא לחום בינוני ו לטגן עד אנשובי התמוסס.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את כבדי העוף, מגבירים את החום ואת הצלי במשך 3 עד 5 דקות ומבשלים עד הכבדים הם על 1/2 עד 3/4 של הדרך לעשות.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
5
מוסיפים את היין ומבשלים במשך 3 עד 4 דקות או עד היין מופחת בחצי, התערובת עדיין צריכה להיות די רכה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מעבירים הכל למעבד מזון ומחית עד חלקה. מתבלים במעט מלח, במידת הצורך, ומשתחררים במעט שמן זית במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
Schmear כל טוסט עם פטה העליון עם בצל בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ',