המתכון חמאת בוטנים קאפקייקס יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 490 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, סוכר superfine, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגיות חמאת בוטנים וג'לי [עוגיות וניל עם מילוי ג' לי וזיגוג חמאת בוטנים], חמאת בוטנים בננה קאפקייקס עם שוקולד מוקצף חמאת בוטנים גנאש, ו עוגיות חמאת בוטנים וריבה עם ציפוי חמאה בוטנים קרם חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין עוגת שוקולד, מחממים תנור ל 350 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שלב קקאו ו 2 כוסות מים רותחים בקערה חסינת חום גדולה, ערבוב עד מעורבב וחלק; מגניב לחלוטין. מקציפים חמאה עם מיקסר עד שמנת; מוסיפים בהדרגה סוכר, מכים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
4
שלב קמח הבא 3 מרכיבים; להוסיף תערובת חמאה לסירוגין עם תערובת קקאו, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים תמצית שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
תמצית שוקולד
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
5
מניחים כוסות אפייה נייר 2 (12 כוס) מחבתות מאפין, מעיל עם ספריי בישול; הבלילה כפית לתוך כוסות, מילוי שני שליש מלא.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
6
אופים במשך 12 עד 15 דקות. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות, מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
כדי להכין גנאש שוקולד, קרם לבשל בסיר nonaluminum כבד על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, רק עד שהוא מתחיל קיטור( לא להרתיח); להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מניחים שוקולד בקערת זכוכית. מוסיפים לאט שמנת חמה לשוקולד, מכים עם מקצף עד ששוקולד נמס והתערובת מעורבבת היטב. התערובת תתעבה כפי שהוא מתקרר. עושה על 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מלא כל עוגה עם גנאש. כדי למלא: הכנס את קצה כף עץ או יתד למרכז הקאפקייקס כדי לעשות חור. למלא שקית מקפיא פלסטיק zip-top עם מילוי או ציפוי. השתמש מספריים או מזמרה מטבח כדי לגזור על 1/4 אינץ ' מפינה אחת של התיק; להכניס את התיק לתוך החור של הקאפקייקס. לסחוט בעדינות עד מילוי מגיע לחלק העליון של כל עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
שוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מספריים מטבח
10
כדי להכין ציפוי חמאת בוטנים, לנצח חמאה וחמאת בוטנים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף חצי אבקת סוכר, להכות במהירות נמוכה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
(כגון Crunch Bar)
1 גביע סוכר גלידה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
11
להוסיף 1/4 כוס קרם, מכות עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
12
מוסיפים אבקת סוכר נותרת, מכים עד מעורבב. במידת הצורך, להוסיף עוד שמנת, מכות במהירות גבוהה 2 דקות או עד שמנת. עושה 3 כוסות. כפור כל קאפקייק באמצעות מספר קצה מתכת
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
שוש מחרוזת נעליים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
13
טפטוף כל אחד עם גנאש שוקולד חם, העליון עם חצי כוס חמאת בוטנים.