Durbin Hotel Sugar Cream Pie
עוגת קרם הסוכר של מלון דרבין עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 453 קלוריות. והוא מספק כ 6 מנות . אם יש לכם קונכיות מאפה, קורנפלור, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה של Allrecipes יש 47 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. וזה די גרוע. נסו גלידת Greenbrier Hotel Buttermilk, עוגת שוקולד שמנת מלון הרשי, ו תותים ופאי שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
בחלק העליון של דוד כפול, לשלב את החמאה, סוכר, 1/2 כוס חלב שלם, וקצפת.
חום עד חמאה מומסת תערובת הוא רותח, ערבוב מדי פעם.
בקערה קטנה, לשלב 1/2 כוס חלב שלם קר קורנפלור.
להקציף עד חלקה, ואז לאט לשפוך לתוך תערובת שמנת חמה, לטאטא כל הזמן. תערובת מבשלים עד מעובה, כ 5 דקות, ערבוב כל הזמן.
יוצקים לתוך קונכיה אפויה ומפזרים אגוז מוסקט הקרקע.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 5 דקות. אפשר להתקרר לפני ההגשה.