קושימומחה
מוכן ב18 שעות, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

Einkorn וריזוטו שרימפס מנומר עם דלורית ושקדים

Einkorn וריזוטו שרימפס מנומר עם דלורית ושקדים
Einkorn וריזוטו שרימפס מנומר עם דלורית ושקדים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 656 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . גשו לסופר וקנו שמן זית כתית מעולה, שקדים חלוקים, דלורית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה הבהירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט שוקולד-על גולמי כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 18 שעות ו-50 דקות. נסו שרימפס מטוגן קמח תירס עם ריזוטו דלעת סקווש, סלט כרוב עם דלורית ושקדים, ו דלעת סקווש, גבינת פרמג'יאנו ושקדים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בלילה לפני שאתה מתכנן לבשל את pilaf, למקם את גרגרי חיטה einkorn לתוך קערה בינונית ערבוב. מכסים אותם במים חמים, ומערבבים חומץ תפוחים. לאפשר einkorn להשרות, מכוסה היטב, במשך 18 עד 24 שעות, ואז לנקז אותם מסננת בסדר, לשטוף אותם היטב ולהניח אותם בצד.מחממים את שמן הזית ואת הגהי בפלדת אל חלד רחבה או מחבת ברזל יצוק אמייל מעל חום בינוני. כאשר הגהי נמס ומערבב עם שמן זית, לזרוק את השום ואת שאלוט. מטגנים אותם בשמן זית, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע חריכה, במשך 3 עד 5 דקות, או עד שהם הופכים ריחני. מערבבים את השקדים וממשיכים לבשל אותם עוד 2 דקות, או עד שהם מתחילים להשחים מעט. להנמיך את החום בינוני נמוך. מערבבים את einkorn ספוג, ומערבבים לתוך השום, שאלוט ושקדים במשך 3 דקות. מערבבים את הדלעת butternut, ויוצקים את המרק 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב ברציפות עם כל תוספת, עד הנוזל נספג על ידי גרגרי הבישול, על 30 דקות. מערבבים את השרימפס המנוקד ואת היין הלבן, בישול עד שרימפס להתכרבל תחת החום של התנור, על 3 דקות. מערבבים באורח האדום, וממשיכים לבשל עד שהנוזל נספג במידה רבה על ידי הגרגרים, ואת נבלי האורח האדומים בחום של הריזוטו. להתאים תיבול עם מלח, ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
חמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהםחמוציות מיובשות, או דובדבנים מיובשים קצוצים, או תערובת של שניהם
אוכמניותאוכמניות
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
גיגי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה