קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

Escarole Calzone: Calzone di Ricotta e Escarola

Escarole Calzone: Calzone di Ricotta e Escarola
Escarole Calzone: Calzone di Ricottan E Escarola עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 967 קלוריות. אם יש לך צלפים מאוד, ריקוטה, אנשובי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. , שהוא מוצק. נסו Escarole Calzone: Calzone di Ricottan E Escarola, תרד וריקוטה קלצונה, ו Calzone (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הבצק: מניחים את היין, המים, ושמרים בקערה גדולה ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את הדבש, המלח ושמן הזית ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מוסיפים 1 כוס קמח ומערבבים עם כף עץ עד שהוא הופך לבלילה רופפת.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מוסיפים 2 כוסות קמח יותר ומערבבים עם הכף לעוד 2 עד 3 דקות, כדי לשלב כמה שיותר קמח ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
5
הביאו את הבצק יחד עם הידיים והפכו אותו על משטח מקומח או שיש. ללוש במשך כ 6 עד 8 דקות, עד שעשית בצק מוצק, חלק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מניחים אותו בקערה נקייה ומשומנת קלות ומכסים אותו במגבת.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
תן לו לעלות בחלק החם ביותר של המטבח במשך 45 דקות.
8
חותכים את הבצק ל 4 חתיכות שוות ללוש אותו לתוך סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
תן לנוח 15 דקות.
10
עבור המילוי: להביא 3 ליטרים של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
11
הסר עלים מראש אסקרול ושטוף את כל החול והלכלוך. זרוק את העלים לתוך המים הרותחים ומבשלים עד מכרז, על 8 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
12
הסר, לנקז ולאפשר להתקרר. ערם את העלים, לחתוך אותם לרצועות עבים 1 אינץ', ולהניח בצד. במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים שמן על חום גבוה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוסיפים שום ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד חום זהוב בהיר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
14
מוסיף את הצלפים, אנשובי, זיתים, דומדמניות וצנוברים ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד השום הוא חום זהוב כהה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
דומדמניותדומדמניות
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
15
מוסיפים את escarole ומערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
16
הסר מהחום ולאפשר להתקרר. מערבבים בעדינות ריקוטה תערובת העונה עם מלח ופלפל שחור. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
17
מחממים תנור ל 425 מעלות F ומניחים אבן פיצה נקייה בתנור לחימום מראש.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
אבק משטח עבודה נקי בקלילות עם קמח. קח את הראשון של 4 סיבובים של בצק ו לשטח אותו עם האצבעות וכפות הידיים עד שהוא על 1/8 עד 1/4 אינץ 'עבה בצורת אליפסה, ועל 10 אינץ' לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
19
מניחים אחד 1/4 של תערובת escarole בחלק העליון של מרכז הבצק התגלגל. מקפלים את הבצק כדי ליצור חצי ירח, ולאחר מכן לאטום את הקצוות. חזור על תהליך זה עם 3 החלקים האחרים.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
20
מניחים כל חתיכה על האבן בתנור ומבשלים 15 עד 18 דקות עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
21
מוציאים מהתנור ומגישים. מנה זו מוגשת לעתים קרובות בטמפרטורת החדר, אבל ניתן לאכול טרי מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®