Escarole Calzone: Calzone di Ricotta e Escarola
Escarole Calzone: Calzone di Ricottan E Escarola עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 967 קלוריות. אם יש לך צלפים מאוד, ריקוטה, אנשובי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. , שהוא מוצק. נסו Escarole Calzone: Calzone di Ricottan E Escarola, תרד וריקוטה קלצונה, ו Calzone (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הבצק: מניחים את היין, המים, ושמרים בקערה גדולה ומערבבים עד מומס.
מוסיפים את הדבש, המלח ושמן הזית ומערבבים היטב.
מוסיפים 1 כוס קמח ומערבבים עם כף עץ עד שהוא הופך לבלילה רופפת.
מוסיפים 2 כוסות קמח יותר ומערבבים עם הכף לעוד 2 עד 3 דקות, כדי לשלב כמה שיותר קמח ככל האפשר.
הביאו את הבצק יחד עם הידיים והפכו אותו על משטח מקומח או שיש. ללוש במשך כ 6 עד 8 דקות, עד שעשית בצק מוצק, חלק.
מניחים אותו בקערה נקייה ומשומנת קלות ומכסים אותו במגבת.
תן לו לעלות בחלק החם ביותר של המטבח במשך 45 דקות.
חותכים את הבצק ל 4 חתיכות שוות ללוש אותו לתוך סיבובים.
עבור המילוי: להביא 3 ליטרים של מים לרתיחה.
הסר עלים מראש אסקרול ושטוף את כל החול והלכלוך. זרוק את העלים לתוך המים הרותחים ומבשלים עד מכרז, על 8 עד 9 דקות.
הסר, לנקז ולאפשר להתקרר. ערם את העלים, לחתוך אותם לרצועות עבים 1 אינץ', ולהניח בצד. במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מחממים שמן על חום גבוה עד לעישון.
מוסיפים שום ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד חום זהוב בהיר.
מוסיף את הצלפים, אנשובי, זיתים, דומדמניות וצנוברים ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד השום הוא חום זהוב כהה.
מוסיפים את escarole ומערבבים עד מעורבב היטב.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר. מערבבים בעדינות ריקוטה תערובת העונה עם מלח ופלפל שחור. תניח בצד.
מחממים תנור ל 425 מעלות F ומניחים אבן פיצה נקייה בתנור לחימום מראש.
אבק משטח עבודה נקי בקלילות עם קמח. קח את הראשון של 4 סיבובים של בצק ו לשטח אותו עם האצבעות וכפות הידיים עד שהוא על 1/8 עד 1/4 אינץ 'עבה בצורת אליפסה, ועל 10 אינץ' לרוחב.
מניחים אחד 1/4 של תערובת escarole בחלק העליון של מרכז הבצק התגלגל. מקפלים את הבצק כדי ליצור חצי ירח, ולאחר מכן לאטום את הקצוות. חזור על תהליך זה עם 3 החלקים האחרים.
מניחים כל חתיכה על האבן בתנור ומבשלים 15 עד 18 דקות עד חום זהוב.
מוציאים מהתנור ומגישים. מנה זו מוגשת לעתים קרובות בטמפרטורת החדר, אבל ניתן לאכול טרי מהתנור.