Escarole Calzone: Calzone di Ricottan E Escarola עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 967 קלוריות. אם יש לך צלפים מאוד, ריקוטה, אנשובי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. , שהוא מוצק. נסו Escarole Calzone: Calzone di Ricottan E Escarola, תרד וריקוטה קלצונה, ו Calzone (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הבצק: מניחים את היין, המים, ושמרים בקערה גדולה ומערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מחממים תנור ל 425 מעלות F ומניחים אבן פיצה נקייה בתנור לחימום מראש.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
אבק משטח עבודה נקי בקלילות עם קמח. קח את הראשון של 4 סיבובים של בצק ו לשטח אותו עם האצבעות וכפות הידיים עד שהוא על 1/8 עד 1/4 אינץ 'עבה בצורת אליפסה, ועל 10 אינץ' לרוחב.
מניחים אחד 1/4 של תערובת escarole בחלק העליון של מרכז הבצק התגלגל. מקפלים את הבצק כדי ליצור חצי ירח, ולאחר מכן לאטום את הקצוות. חזור על תהליך זה עם 3 החלקים האחרים.
מרכיבים שתצטרך
אסקרול
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
20
מניחים כל חתיכה על האבן בתנור ומבשלים 15 עד 18 דקות עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
21
מוציאים מהתנור ומגישים. מנה זו מוגשת לעתים קרובות בטמפרטורת החדר, אבל ניתן לאכול טרי מהתנור.