Farfalle עם מסקרפונה, אספרגוס, אגוזי לוז
Farfalle עם מסקרפונה, אספרגוס, אגוזי לוז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1087 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך אספרגוס דק, farfalle, אגוזי לוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד אגוזי לוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל שזיפים עם אגוזי לוז כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: Farfalle עם פול, פטריות מורל, Mascarpone, בראוניז מסקרפונה מעורבלים עם אגוזי לוז., ו פסטה עם ארטישוק התינוק, מסקרפונה, אגוזי לוז.
הוראות
מחממים תנור ל 232°. קו מעוטר גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
מניחים אספרגוס על גיליון מוכן.
טפטוף בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל. לזרוק מעיל; להפיץ בשכבה אחת. צלי עד אספרגוס הוא מכרז, כ -10 דקות. (ניתן להכין 2 שעות קדימה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר.)
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
ניקוז, הזמנת 1 כוס מים בישול פסטה. תחזיר את הפסטה לסיר. מערבבים מסקרפונה, גבינת פרמזן מגוררת, ואספרגוס. לזרוק על חום בינוני-נמוך עד פסטה מצופה ברוטב תערובת מחומם דרך, הוספת מי פסטה שמורות על ידי 1/4 כוסuls אם יבש, כ 3 דקות.
פסטה מאונד בקערת הגשה רדודה גדולה.
מפזרים אגוזי לוז, עירית, שבבי גבינת פרמזן.
* גבינת שמנת איטלקית; ניתן למצוא בשווקים איטלקים וכמה סופרמרקטים.