Fig" ניוט " ברים
Fig" ניוט " ברים נטול גלוטן, מתאבנים. מנה אחת מכילה 63 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים חמים, תאנים קלימירנה, סירופ מייפל אמיתי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עיניים של סלמנדרה, סלט טביעת רגל לפרקון טרי עם עין של רוטב סלמנדרה, ו קרוסטיני תאנה אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
Heat oven to 177°. Spray 13x9-inch pan with cooking spray. In large bowl, place cookie mix.
Cut in butter, using pastry blender (or pulling 2 table knives through mix in opposite directions), until mixture looks like coarse crumbs. Reserve 1 1/2 cups of the crumb mixture for topping. Press remaining mixture in bottom of pan.
Meanwhile, place figs and warm water in food processor. Cover; process until smooth paste forms.
Add syrup and lemon peel; process until well blended.
Spread fig mixture evenly over partially baked crust.
In small bowl, mix reserved 1 1/2 cups crumb mixture and the walnuts.
Sprinkle over fig mixture.
Bake 20 to 25 minutes or until light golden brown. Cool completely on cooling rack, about 30 minutes.
Cut into 6 rows by 4 rows.