Kafta אלג'יריה (כדורי בשר)
Kafta אלג'ירי (כדורי בשר) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 57 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. 74 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, שום, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: Kafta אלג'יריה (כדורי בשר), קציצות מרוקאיות-טגין Kefta, ו קציצות בסגנון קפטה עם ענבים בגריל ורוטב יוגורט.
הוראות
מערבבים את הבשר הטחון עם חצי שום טחון כף בצל קצוץ.
מערבבים עם הידיים עד משולב באופן מלא. לעצב את תערובת הבשר לתוך 1 1/2 אינץ ' מלבני קציצות; אתה צריך 12-14 כדורי בשר.
מחממים מחבת מעל חום בינוני-גבוה. חום את הקציצות בקבוצות עד שהם פריכים משני הצדדים והם כבר לא ורוד במרכז, על 10 דקות. מניחים את כדורי הבשר בצד בצלחת הגשה מעוטרת ולחזור עם הקציצות הנותרות.
להפחית את החום בינוני ומערבבים את הבצל קצוץ הנותרים.
מוסיפים מלח ופלפל. מבשלים את הבצל בטפטופים, תוך ערבוב מתמיד, עד הבצל התרכך והפך שקוף, כ 5 דקות. מערבבים במחצית הנותרת של השום ומבשלים 30 שניות.
מערבבים את עגבניות רומא, פטרוזיליה יבשה, ראס אל hanout, ומים. מבשלים עד העגבניות רכות, כ 5 דקות.
יוצקים את רוטב העגבניות על כדורי הבשר ומגישים.