קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

Fingerling הכמהין ניפץ תפוחי אדמה

Fingerling הכמהין ניפץ תפוחי אדמה
תפוחי אדמה מרוסקים fingerling הכמה נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך שמן כמהין, מלח כשר, שמנת כבדה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: מסאלה ניפץ תפוחי אדמה Fingerling, תפוחי אדמה מתובלים מרוסקים Fingerling עבור # SundaySupper, ו פירה כמהין.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול, מוסיפים מים כדי לכסות את תפוחי האדמה על ידי 2 אינץ', טוב מלח (המים צריכים לטעום כמו מי ים), ולהביא לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום לתפוחי אדמה נמוכים ומבשלים עד מזלג מכרז, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים תפוחי אדמה, חוזרים לסיר יחד עם חמאה, ומבשלים על אש נמוכה עד שהחמאה נמסה. באמצעות מחית תפוחי אדמה מוחזקת ביד, לרסק תפוחי אדמה עד החמאה הוא משולב, משאיר כמה גושים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים שמנת, שמן כמהין, מלח ופלפל ומקפלים יחד. לטעום ולהתאים תיבול לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק