Floribbean " דקר עם פלפל אדום-ריבה פפאיה
Floribbean " דקר עם פלפל אדום-ריבה פפאיה הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 467 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קשיו קלויים יבש, חמאה, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. נסו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין ריבה, לשלב הראשון 3 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
מערבבים מים, סוכר, חומץ יין אדום, וקורטוב של מלח בסיר קטן על חום בינוני גבוה. מבשלים עד שהסוכר מתמוסס, ערבוב לעתים קרובות. להפחית חום בינוני.
להוסיף תערובת פלפל פריך; לבשל 7 דקות או עד מעובה מופחת 1/2 כוס, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מערבבים במיץ ליים. מגניב.
כדי להכין דקר, למקם את panko, קוקוס, אגוזי קשיו במעבד מזון; דופק 4 פעמים או עד קשיו הם קצוצים דק.
מניחים תערובת panko בצלחת רדודה.
מניחים קמח בצלחת רדודה אחרת; מניחים חלבונים ביצה בצלחת רדודה אחרת.
מפזרים פילה עם 1/8 כפית מלח ופלפל שחור. לדלות פילה 1 בקמח. לטבול פילה לתוך חלבוני ביצה; לדלות בתערובת panko, בעדינות לחיצה על ציפוי על פילה לדבוק. חזור על ההליך עם פילה הנותרים, קמח, חלבונים ביצה, תערובת panko.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
הוסף פילה; לבשל 2 דקות או עד השחמה קלה על התחתונה. הפוך פילה מעל; לעטוף את הידית של מחבת עם נייר.
מניחים מחבת בתנור; אופים ב 350 במשך 8 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מגישים מיד עם ריבה וליים טריזים,אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.