Früchtebrot Mit Backobst (לחם פירות עם Frui מיובש מעורב
אם יש לך גרידת לימון, חמאה, צימוקים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. עם כפית מתכונים דומים: Früchtebrot Mit Backobst (לחם פירות עם Frui מיובש מעורב, פילאף אורז מעורב עם פירות יבשים ואגוזים, ו לחם פירות יבשים קוקוס.
הוראות
1
מחממים תנור (300F, 150C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים חמאה וסוכר עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
3
מוסיפים ביצה אחת אחרי השנייה ומערבבים עד שהתערובת קצפת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים את הקליפה המגורדת דק של 1 לימון.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימון
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
5
מערבבים את הקמח עם אבקת אפייה, מסננת ומוסיפים לתערובת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
מערבבים עד בשילוב.מקפלים פירות יבשים.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשים
7
יוצקים לתוך תבנית מחבת משומנת.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
8
אופים במשך 30 דקות ב 149° להגדיל את החום לאחר 30 דקות כדי 360 F (180 C) ואופים במשך 30 דקות נוספות.בדוק עבור doneness על ידי החדרת קיסם. אם קיסם יוצא לחם נקי מוכן.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
בואו להתקרר בצורה במשך כ 10 דקות. לאחר מכן להסיר מן הטופס ולתת מגניב לחלוטין.לעטוף בנייר אלומיניום ולאחסן לפחות לילה.שימו לב: קמח שיפון יכול להיות מוחלף בקמח חיטה לא מיובש. אתה יכול גם להשתמש קמח מחיטה מלאה או קמח מלא כוסמין.הערה: במקום דומדמניות מיובשות וצימוקים אתה יכול להשתמש בצימוקים בלבד. אתה יכול גם להשתמש פירות יבשים אחרים על פי בחירתך.הערה: הלחם יכול להיות מאוחסן בחוזקה עטוף בנייר אלומיניום בשקית נעילה zip במשך שבועות. בתחילת דצמבר אני עושה את Frchtebrot לחג המולד. הטעם משתפר עם זמן האחסון.