קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Galaktoboureko מסורתי

Galaktoboureko מסורתי
צריך מנה צמחונית בצד? Galaktoboureko המסורתי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו סולת, ביצים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: Galaktoboureko המסורתי, Galaktoboureko, ו Galaktoboureko.

הוראות

1
יוצקים את החלב לסיר גדול, ומביאים לרתיחה על חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום. בזמן שאתה מחכה לחלב לרתיחה, להכות את הביצים, סולת, ו 3/4 כוס סוכר עם מיקסר חשמלי עד מעורבב היטב. השתמש בכף עץ כדי לערבב את זה לתוך חלב חם. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן עד שזה רק מתחיל בועה.
מרכיבים שתצטרך
סולתסולת
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
כף עץכף עץ
3
הסר מהתנור, ומערבבים 2 כפות חמאה ו 1 כפית של גרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
4
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה 9x13 אינץ תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
מברשת חמאה על 6 של פילו גיליונות, ומניחים להשתמש בהם כדי בשורה התחתונה ואת הצדדים של צלחת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פילומאפה פילו
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
יוצקים בתערובת הסולת, ומתפשטים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
סולתסולת
מורחיםמורחים
7
שכבת הסדינים הנותרים של בצק פילו מעל, צחצוח כל אחד עם חמאה מומסת כפי שאתה מניח אותו על.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פילומאפה פילו
חמאהחמאה
8
מפזרים כמה מקפים של מים מעל. השתמש בסכין לחתוך את השכבה העליונה של מאפה בדפוס אלכסוני.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
9
אופים במשך 40 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הקרום הוא חום זהוב. בעוד המנה אופה, לשלב 2 כוסות של סוכר, מים, ואת גרידת לימון הנותרים בסיר קטן. מביאים לרתיחה, ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
קרוםקרום
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
ברגע galaktoboureko מוסר מהתנור, לשפוך סירופ חם על זה.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
תן לזה להתקרר לפני ההגשה. לאחר שהוא התקרר, לאחסן במקרר. זה יישאר טוב במשך 4 עד 5 ימים.