Galaktoboureko מסורתי
צריך מנה צמחונית בצד? Galaktoboureko המסורתי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו סולת, ביצים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: Galaktoboureko המסורתי, Galaktoboureko, ו Galaktoboureko.
הוראות
יוצקים את החלב לסיר גדול, ומביאים לרתיחה על חום בינוני-נמוך.
הסר מהחום. בזמן שאתה מחכה לחלב לרתיחה, להכות את הביצים, סולת, ו 3/4 כוס סוכר עם מיקסר חשמלי עד מעורבב היטב. השתמש בכף עץ כדי לערבב את זה לתוך חלב חם. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן עד שזה רק מתחיל בועה.
הסר מהתנור, ומערבבים 2 כפות חמאה ו 1 כפית של גרידת לימון.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה 9x13 אינץ תבנית אפייה.
מברשת חמאה על 6 של פילו גיליונות, ומניחים להשתמש בהם כדי בשורה התחתונה ואת הצדדים של צלחת האפייה.
יוצקים בתערובת הסולת, ומתפשטים באופן שווה.
שכבת הסדינים הנותרים של בצק פילו מעל, צחצוח כל אחד עם חמאה מומסת כפי שאתה מניח אותו על.
מפזרים כמה מקפים של מים מעל. השתמש בסכין לחתוך את השכבה העליונה של מאפה בדפוס אלכסוני.
אופים במשך 40 דקות בתנור שחומם מראש, או עד הקרום הוא חום זהוב. בעוד המנה אופה, לשלב 2 כוסות של סוכר, מים, ואת גרידת לימון הנותרים בסיר קטן. מביאים לרתיחה, ולהסיר מהחום.
ברגע galaktoboureko מוסר מהתנור, לשפוך סירופ חם על זה.
תן לזה להתקרר לפני ההגשה. לאחר שהוא התקרר, לאחסן במקרר. זה יישאר טוב במשך 4 עד 5 ימים.