Galletas de Milo (עוגיות מילו)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Galletas De Milo (עוגיות מיילו). חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 145 קלוריות. מתאים ל-18 מנות. 158 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר מגורען, ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מילקשייק בננה מילו, פנקייק שוקולד מיילו כפול, ו Galletas de Anís (עוגיות אניס).
הוראות
מחממים את התנור ל-350 ° F ומייפים שני גיליונות אפייה בנייר אפייה.
לטאטא יחד את הקמח, מיילו, אבקת אפייה ומלח בקערה ולהגדיר aside.In קערה נוספת באמצעות מיקסר חשמלי, קרם חמאה וסוכר במשך כ 4 דקות, או עד חלקה.
מוסיף את הביצה, פועם במשך 1 יותר דקות.
תוסיף את הוניל. להפחית את מהירות המיקסר נמוך ולהוסיף את החומרים היבשים ואת החלב, ערבוב רק עד שהם משולבים. באמצעות כף עץ או מרית גומי, מערבבים בשוקולד צ ' יפס.זרוק על 1 כף בצק על הסדינים, משאיר על 2 אינץ ' של מקום ביניהם.
אופים במשך כ 12 דקות, עד סט אבל עדיין רך כאשר נגע.
הסר מהתנור ותן לעוגיות להתקרר על תבנית האפייה (ים) על מתלה תיל במשך כ 3 דקות.
להעביר את העוגיות למדף ולתת מגניב לחלוטין. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.