קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

Garbanzos con Paticas de Cerdo (חומוס עם תבשיל רגלי חזיר)

Garbanzos con Paticas de Cerdo (חומוס עם תבשיל רגלי חזיר)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Garbanzos con Paticas דה סרדו (אפונת חומוס עם תבשיל רגלי חזיר). מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם בשר חזיר, בצל, כוסברהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-59 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: Estofado de Cardo (תבשיל חזיר), Sudado de Cardo (תבשיל חזיר קולומביאני), ו עדשים ונזיד חזיר (Lentejas Estofadas condo).

הוראות

1
תחרה את הבצל, שום, בצל ירוק, עגבניות, achiote, כמון, ו 3 כפות של מים בבלנדר תערובת עד הדבק נוצר.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
AnnattoAnnatto
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מסננים את שעועית חומוס ומניחים בסיר גדול ומוסיפים את המים, תערובת בצל ומקל חזיר. מעל חום בינוני גבוה, להביא את השעועית לרתיחה, ואז לכסות את הסיר ולהפחית את החום בינוני נמוך. אפשר את השעועית לבשל עד רך כמעט, כ 1 שעה ו 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את הגזר ותפוחי האדמה ומבשלים 30 דקות יותר או עד שהשעועית רכה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4
מוסיפים כוסברה טרייה ומגישים עם אורז לבן ואבוקדו בצד.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
אורז לבןאורז לבן
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו