Gulaschsuppe (מרק גולאש)
Gulaschsuppe (מרק גולש) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 260 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה מושלם עבור סתיו. מתכון זה של Allrecipes יש 20 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. אם יש לך פלפל, צ'אק בשר, קורנפלור, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: Gulaschsuppe (מרק גולש גרמני), מרק גולש, ו מרק גולש.
הוראות
להמיס מרגרינה בסיר גדול; לבשל ולערבב צ ' אק בשר עד השחמה, על 10 דקות. מערבבים בצל, פלפל אדום, ופלפל ירוק. המשך לבשל ומערבבים עד שהירקות זהובים, כ -10 דקות יותר.
הוסף 1 1/4 כוס מים, רסק עגבניות, פפריקה, ומלח שום. מבשלים עד בשר הוא כמעט רך, על 1 שעה.
מערבבים 5 כוסות מים ובוליון בקר לתוך מרק בשר ובצל; להמשיך להתבשל עד בשר רך, כ 30 דקות יותר.
מערבבים 3 כפות מים קרים עם עמילן תירס בקערה; לשפוך תערובת למרק. מביאים מרק לרתיחה, ערבוב כל הזמן, עד מעובה, על 5 דקות. מתבלים ברוטב ווסטרשייר, אזובית ורוטב פלפל חריף.