קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות1
ציון בריאות10
מגזין

H. A. T. כריך (חזיר, אספרגוס & עגבניות)

H. A. T. כריך (חזיר, אספרגוס & עגבניות)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל H. A. T. כריך (חזיר, אספרגוס & עגבניות). והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-34 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך אוסקר מאייר גילוף לוח חזיר איטי, עלי תרד התינוק בחוזקה, שמן זית כתית נוספת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. מתכונים דומים: כריך מלפפון עגבניות / כריך מלפפון עגבניות מהיר, אספרגוס וכריך גבינת שמנת, ו אספרגוס טוסט גבינה.

הוראות

1
מחבת גריל חום על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
2
אספרגוס מברשת באופן שווה עם 1 כפית. שמן; לבשל 5 עד 8 דקות. או עד פריך-מכרז, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
הסר מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
לחתוך כדי להתאים לחם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
5
ממלאים פרוסות לחם עם גבינה, אספרגוס, תרד, בשר חזיר ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
6
מברשת מחוץ כריך עם שאריות שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
לבשל במחבת גריל 6 עד 8 דקות. או עד חום זהוב משני הצדדים, מסתובב אחרי 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים