אמנון דגים טאקו עם ארוגולה דורש על 42 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 422 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו שמן זית, שמן צמחי, בצל ירוק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן וקטוגני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 69%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון טאקו דגים אמנון (טאקו דה אמנון), טאקו דגים אמנון (טאקו דה אמנון), ו טאקו דגים אמנון.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
* ניתן למצוא בשווקים באסיה
3
ציוד מיוחד: מחבת מאפינס טפלון עם 12 ספירות
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינס
4
לכוסות וונטון: הניחו מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
בעזרת מברשת מאפה מברישים כל צד של עטיפות וונטון בשמן קנולה. לחץ בעדינות את עטיפות הוונטון לתחתית ולדפנות של תבנית מאפינס בת 12 ספירות.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות Wonton
שמן קנולה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
מגש מאפינס
6
אופים עד להזהבה קלה, כ -6 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
מוציאים את התבנית מהתנור ומניחים להתקרר למשך 5 דקות. מרימים בעדינות את כוסות הוונטון מהתבנית ומצננים לחלוטין, כ -10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
8
למילוי: במחבת גדולה ולא דביקה מחממים 3 כפות שמן זית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מזלפים את פילה האמנון בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מסדרים את הדג בשכבה אחת בתבנית ומבשלים עד שהבשר מתקלף ומבושל, כ -2 עד 3 דקות מכל צד. מניחים בצד להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פילה אמנון
שמן זית
דגים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
לרוטב: בקערה בינונית מקציפים יחד את 3 כפות שמן הזית ומיץ הליים. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ליים
שמן זית
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
11
מוסיפים את האבוקדו, המנגו, הבצל הירוק והארוגולה. זורקים עד שכל החומרים מצופים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
ארוגולה
אבוקדו
מנגו
12
לקרם פרש: בקערה קטנה מערבבים יחד את הקרם פרש, אבקת הווסאבי והמלח לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
אבקת ווסאבי
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
שמים את כוסות הוונטון על מגש ומחלקים את תערובת האבוקדו לכוסות. למעלה כל אחד עם 3 עד 4 חתיכות של דגים. כף כ -1 עד 2 כפיות מתערובת הקרם פרש על גבי הדג והגיש.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
אבוקדו
דגים
2
הערה של קוק: עטיפות וונטון יכולות להישרף מהר מאוד בתנור אז בדקו אותן לאחר 5 דקות.
פינו נואר, יין מבעבע ופינו גריג ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאמנון. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פינו נואר חסר מעצורים של סוס בר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
סוס פרא פינו נואר בלתי מרוסן
לפינו נואר הבלתי מרוסן הזה יש ניחוחות נדיבים של דובדבנים, אוכמניות ווניל עםתווים מלוחים עדינים. הוא בעל גוף מלא עם טעמי פירות בשלים וטאנינים גמישים, מה שהופך אותו להתאמה טובה לצלעות קצרות של בשר בקר מבושל, פטריות פורטובלו בגריל או חלצי חזיר צלוי עם זיגוג בלסמי פטל. זה טעים עכשיו, צריך להתבגר נחמדבמשך חמש השנים הבאות.