קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

Ham 'n' Swiss Chicken

Ham 'n' Swiss Chicken
Ham 'n' Swiss Chicken דורש כ -4 שעות ו-10 דקות מתחילתו ועד סופו. , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 734 קלוריות , 47 גרם חלבון ו -49 גרם שומן כל אחת. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך ביצים, חמאה, גבינה שוויצרית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 55% . מתכונים דומים: עוף עם בשר חזיר ושוויצרי , רול-אפים של בשר חזיר ושוויצרי עוף , וחזה עוף בגריל בגריל וחזה עוף בשוויצרי .

הוראות

1
בקערה גדולה, טורפים ביצים ו-1-1/2 כוסות חלב. מערבבים פנימה את החמאה, הסלרי והבצל. מערבבים פנימה פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(קיבלר)(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מניחים מחצית מהתערובת בתוך 3-Qt משומן. בישול איטי; מעל חצי מהבשר המגולגל, הגבינה והעוף.
מרכיבים שתצטרך
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
3
מערבבים את המרק והחלב הנותר; יוצקים מחצית על העוף. חזור על שכבות פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
4
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 4-5 שעות או עד שמדחום שהוכנס לתערובת הלחם מראה 160 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום