Ham ו Fontina Frittata
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר פונטינה Frittatan. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 432 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו סטייק חזיר, ביצים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו Arugulan ו Fontina Frittata, עגבניות, קישואים ופונטנה פריטטה, ו פטריות, כרישה ופונטינה פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
חתוך כל רקמת חיבור וכל השומן את סטייק חזיר. לרכך את הבשר לחתיכות קטנות מאוד ולהניח בצד.
מחממים מחבת nonstick 12 אינץ ' עם ידית בטוחה לתנור על חום מתון.
מוסיפים שמן ו 1 כף חמאה למחבת הצדדים המעיל ואת החלק התחתון של מחבת באופן שווה עם חמאה מומסת תערובת שמן.
מוסיפים חתיכות בשר למחבת ו לטגן 3 דקות כדי להשחים אותם קצת ולהפוך חלק מהלחות בבשר.
להקציף יחד ביצים וחלב או חצי וחצי. לשבור חתיכות זעירות של נשאר 1 כף חמאה ושחרר אותם לתוך ביצים מכות. מתבלים ביצים עם מעט מלח ופלפל ומבריחים שוב לשלב.
יוצקים ביצים למחבת על ירך חזיר. מערבבים את הביצים בעדינות כדי להפיץ באופן שווה חתיכות של בשר חזיר ברחבי הביצים.
כמו ביצים להגדיר, להרים את העור התחתון שנוצר ולאפשר ביצים מבושלות להתיישב. תמשיך לעשות את זה כביצים חומות עד שהביצים יתחילו לשקוע.
להעביר את המחבת לתנור, ולאפשר את פריטטה לבשל 10 דקות, או עד הזהב על גבי.
מוסיפים שכבה נדיבה של פונטינה גרוסה לפריטטה ומשאירים בתנור עוד 3 עד 5 דקות, או עד שהגבינה מותכת ומתחילה לבעבע וחומה.
מגישים טריזי פריטטה ישירות מהמחבת עם שרת עוגה.