Herbed טורקיה שתי דרכים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 5070 קלוריות, 594 גרם של חלבון ו242 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך בצל, שום, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. מתכונים דומים: טורקיה Cajun Brined - שתי דרכים, טורקיה שתי דרכים (קונפי חזה ורגליים קלויים), ו מילוי טאקו כרוב, הודו ושעועית שחורה-פלוס 5 דרכים להשתמש בו.
הוראות
1
חותכים את הרגליים ואת הכנפיים של טורקיה; להפריד את מקלות התיפוף ואת הירכיים. באמצעות מזמרה עוף, לחתוך את עמוד השדרה. (שמור את הכנפיים, הצוואר ועמוד השדרה להכנת המניה.) הגדר את השד, הירכיים ומקלות תיפוף על גיליון אפייה משופשף ומפזרים בכל רחבי עם 1 1/2 כפות מלח. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
עופות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מזמרה עוף
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
יש לשטוף את חלקי טורקיה להתייבש לטפוח. בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
מוסיפים את הירכיים ואת מקלות התיפוף ומבשלים על חום מתון עד להשחמה היטב בכל רחבי, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
4
תעביר את ההודו למגש.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5
מוסיף את השום, סלרי, גזר ובצל לתבשיל. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רק מתחילים לרכך, על 5 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים 1 דקה.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת בחצי, על 5 דקות. להחזיר את הירכיים ומקלות תיפוף לתבשיל ולהוסיף 4 כוסות של המניה טורקיה. מכסים וצולים על אש נמוכה עד טורקיה הוא רך, על 1 שעה ו 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיה
מקלות עוף
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מעבירים את ההודו למגש; מסננים את הנוזל הקלוי ומחזירים אותו לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
8
בינתיים, מחממים את התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
מורחים חצי מהחמאה מתחת לעור החזה של טורקיה; תוחבים את המרווה ואת הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
10
מורחים את שאר החמאה על העור.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקים
11
מחממים מחבת גדולה וחסינה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים את שד טורקיה, צד העור למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, 12 דקות. הפעל את צד עור השד מעלה ולהעביר את המחבת לתנור. צולים את שד ההודו במשך 1 שעה ו -15 דקות, עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של רשם הבשר 15
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
להעביר את השד ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
14
מוסיפים את 2 הכוסות הנותרות של מלאי טורקיה למחבת ומביאים לרתיחה, תוך ערבוב כדי לגרד את כל חתיכות השחמה על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מרתיחים את נוזל צליעה בתבשיל עד מופחת 3 כוסות, על 10 דקות.
16
הוסף את המניה מהמחבת. בקערה קטנה, לטאטא את הקמח עם 1/4 כוס מים; לטאטא את התערובת לתוך הנוזל בתבשיל ומרתיחים, לטאטא לעתים קרובות, עד הרוטב הוא מעובה קלות, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
17
מעבירים את הרוטב לסירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטב
18
הסר את העצמות מהירכיים וחותך את הבשר בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
19
להעביר את בשר הירך למחבת צלייה יחד עם מקלות התיפוף. מכסים בנייר כסף ומחממים. לגלף את חזה טורקיה ולסדר על מגש. סדר את הבשר הכהה לצד; לשרת עם הרוטב.