Herbed טורקיה שתי דרכים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 5070 קלוריות, 594 גרם של חלבון ו242 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך בצל, שום, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. מתכונים דומים: טורקיה Cajun Brined - שתי דרכים, טורקיה שתי דרכים (קונפי חזה ורגליים קלויים), ו מילוי טאקו כרוב, הודו ושעועית שחורה-פלוס 5 דרכים להשתמש בו.
הוראות
1
חותכים את הרגליים ואת הכנפיים של טורקיה; להפריד את מקלות התיפוף ואת הירכיים. באמצעות מזמרה עוף, לחתוך את עמוד השדרה. (שמור את הכנפיים, הצוואר ועמוד השדרה להכנת המניה.) הגדר את השד, הירכיים ומקלות תיפוף על גיליון אפייה משופשף ומפזרים בכל רחבי עם 1 1/2 כפות מלח. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
עופות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מזמרה עוף
שרימפס מוקפץ
2
יש לשטוף את חלקי טורקיה להתייבש לטפוח. בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת בחצי, על 5 דקות. להחזיר את הירכיים ומקלות תיפוף לתבשיל ולהוסיף 4 כוסות של המניה טורקיה. מכסים וצולים על אש נמוכה עד טורקיה הוא רך, על 1 שעה ו 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיה
מקלות עוף
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מעבירים את ההודו למגש; מסננים את הנוזל הקלוי ומחזירים אותו לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
8
בינתיים, מחממים את התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מורחים חצי מהחמאה מתחת לעור החזה של טורקיה; תוחבים את המרווה ואת הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין
10
מורחים את שאר החמאה על העור.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
מחממים מחבת גדולה וחסינה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
מוסיפים את שד טורקיה, צד העור למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, 12 דקות. הפעל את צד עור השד מעלה ולהעביר את המחבת לתנור. צולים את שד ההודו במשך 1 שעה ו -15 דקות, עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של רשם הבשר 15
מוסיפים את 2 הכוסות הנותרות של מלאי טורקיה למחבת ומביאים לרתיחה, תוך ערבוב כדי לגרד את כל חתיכות השחמה על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
15
מרתיחים את נוזל צליעה בתבשיל עד מופחת 3 כוסות, על 10 דקות.
16
הוסף את המניה מהמחבת. בקערה קטנה, לטאטא את הקמח עם 1/4 כוס מים; לטאטא את התערובת לתוך הנוזל בתבשיל ומרתיחים, לטאטא לעתים קרובות, עד הרוטב הוא מעובה קלות, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.