קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

Herbed טורקיה שתי דרכים

Herbed טורקיה שתי דרכים
Herbed טורקיה שתי דרכים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 5070 קלוריות, 594 גרם של חלבון ו242 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך בצל, שום, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. מתכונים דומים: טורקיה Cajun Brined - שתי דרכים, טורקיה שתי דרכים (קונפי חזה ורגליים קלויים), ו מילוי טאקו כרוב, הודו ושעועית שחורה-פלוס 5 דרכים להשתמש בו.

הוראות

1
חותכים את הרגליים ואת הכנפיים של טורקיה; להפריד את מקלות התיפוף ואת הירכיים. באמצעות מזמרה עוף, לחתוך את עמוד השדרה. (שמור את הכנפיים, הצוואר ועמוד השדרה להכנת המניה.) הגדר את השד, הירכיים ומקלות תיפוף על גיליון אפייה משופשף ומפזרים בכל רחבי עם 1 1/2 כפות מלח. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
עופותעופות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מזמרה עוףמזמרה עוף
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2
יש לשטוף את חלקי טורקיה להתייבש לטפוח. בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
מוסיפים את הירכיים ואת מקלות התיפוף ומבשלים על חום מתון עד להשחמה היטב בכל רחבי, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
4
תעביר את ההודו למגש.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5
מוסיף את השום, סלרי, גזר ובצל לתבשיל. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רק מתחילים לרכך, על 5 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת בחצי, על 5 דקות. להחזיר את הירכיים ומקלות תיפוף לתבשיל ולהוסיף 4 כוסות של המניה טורקיה. מכסים וצולים על אש נמוכה עד טורקיה הוא רך, על 1 שעה ו 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
מקלות עוףמקלות עוף
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מעבירים את ההודו למגש; מסננים את הנוזל הקלוי ומחזירים אותו לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
8
בינתיים, מחממים את התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מורחים חצי מהחמאה מתחת לעור החזה של טורקיה; תוחבים את המרווה ואת הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
10
מורחים את שאר החמאה על העור.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
11
מחממים מחבת גדולה וחסינה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מוסיפים את שד טורקיה, צד העור למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, 12 דקות. הפעל את צד עור השד מעלה ולהעביר את המחבת לתנור. צולים את שד ההודו במשך 1 שעה ו -15 דקות, עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של רשם הבשר 15
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
להעביר את השד ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
14
מוסיפים את 2 הכוסות הנותרות של מלאי טורקיה למחבת ומביאים לרתיחה, תוך ערבוב כדי לגרד את כל חתיכות השחמה על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
מרתיחים את נוזל צליעה בתבשיל עד מופחת 3 כוסות, על 10 דקות.
16
הוסף את המניה מהמחבת. בקערה קטנה, לטאטא את הקמח עם 1/4 כוס מים; לטאטא את התערובת לתוך הנוזל בתבשיל ומרתיחים, לטאטא לעתים קרובות, עד הרוטב הוא מעובה קלות, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
17
מעבירים את הרוטב לסירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
18
הסר את העצמות מהירכיים וחותך את הבשר בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
19
להעביר את בשר הירך למחבת צלייה יחד עם מקלות התיפוף. מכסים בנייר כסף ומחממים. לגלף את חזה טורקיה ולסדר על מגש. סדר את הבשר הכהה לצד; לשרת עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
מקלות עוףמקלות עוף
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה