קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

Herbed טורקיה שתי דרכים

Herbed טורקיה שתי דרכים
Herbed טורקיה שתי דרכים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 5070 קלוריות, 594 גרם של חלבון ו242 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך בצל, שום, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. מתכונים דומים: טורקיה Cajun Brined - שתי דרכים, טורקיה שתי דרכים (קונפי חזה ורגליים קלויים), ו מילוי טאקו כרוב, הודו ושעועית שחורה-פלוס 5 דרכים להשתמש בו.

הוראות

1
חותכים את הרגליים ואת הכנפיים של טורקיה; להפריד את מקלות התיפוף ואת הירכיים. באמצעות מזמרה עוף, לחתוך את עמוד השדרה. (שמור את הכנפיים, הצוואר ועמוד השדרה להכנת המניה.) הגדר את השד, הירכיים ומקלות תיפוף על גיליון אפייה משופשף ומפזרים בכל רחבי עם 1 1/2 כפות מלח. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
עופותעופות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
מזמרה עוףמזמרה עוף
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
יש לשטוף את חלקי טורקיה להתייבש לטפוח. בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
3
מוסיפים את הירכיים ואת מקלות התיפוף ומבשלים על חום מתון עד להשחמה היטב בכל רחבי, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
4
תעביר את ההודו למגש.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
5
מוסיף את השום, סלרי, גזר ובצל לתבשיל. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רק מתחילים לרכך, על 5 דקות. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת בחצי, על 5 דקות. להחזיר את הירכיים ומקלות תיפוף לתבשיל ולהוסיף 4 כוסות של המניה טורקיה. מכסים וצולים על אש נמוכה עד טורקיה הוא רך, על 1 שעה ו 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
מקלות עוףמקלות עוף
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
מעבירים את ההודו למגש; מסננים את הנוזל הקלוי ומחזירים אותו לתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
8
בינתיים, מחממים את התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מורחים חצי מהחמאה מתחת לעור החזה של טורקיה; תוחבים את המרווה ואת הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
10
מורחים את שאר החמאה על העור.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
מחממים מחבת גדולה וחסינה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מוסיפים את שד טורקיה, צד העור למטה, ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, 12 דקות. הפעל את צד עור השד מעלה ולהעביר את המחבת לתנור. צולים את שד ההודו במשך 1 שעה ו -15 דקות, עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר של רשם הבשר 15
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
להעביר את השד ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
14
מוסיפים את 2 הכוסות הנותרות של מלאי טורקיה למחבת ומביאים לרתיחה, תוך ערבוב כדי לגרד את כל חתיכות השחמה על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מרתיחים את נוזל צליעה בתבשיל עד מופחת 3 כוסות, על 10 דקות.
16
הוסף את המניה מהמחבת. בקערה קטנה, לטאטא את הקמח עם 1/4 כוס מים; לטאטא את התערובת לתוך הנוזל בתבשיל ומרתיחים, לטאטא לעתים קרובות, עד הרוטב הוא מעובה קלות, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
17
מעבירים את הרוטב לסירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
18
הסר את העצמות מהירכיים וחותך את הבשר בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
19
להעביר את בשר הירך למחבת צלייה יחד עם מקלות התיפוף. מכסים בנייר כסף ומחממים. לגלף את חזה טורקיה ולסדר על מגש. סדר את הבשר הכהה לצד; לשרת עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
מקלות עוףמקלות עוף
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ