Hunka Hunka Burnin' צלעות כבש אהבה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 1 . מנה זו מכילה כ 100 גרם חלבון 243 גרם של שומן, וסך הכל 3435 קלוריות. אם יש לך פירורי לחם, מלח, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון של 92% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: אני אוהב אותך, לאמב., צלעות כבש עם רוטב קארי או מתלה כבש, ו קציצות כבש רפורמה (צלעות כבש בפירורי לחם עם בשר חזיר).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
לשפשף את המדף של כבש עם חרדל ומעיל עם פירורי לחם. במחבת סאוט בינונית, מחממים 1/2 כוס שמן זית בחום גבוה בינוני. לצרוב את הטלה משני הצדדים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
צלעות כבש
שמן זית
חרדל
כבש
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מניחים בתנור במשך כ 8 עד10 דקות. כאשר הטלה מבושל כדי doneness הרצוי, לתת לנוח במשך 10 דקות. חותכים את הטלה לתוך צלעות 1-עצם.
מרכיבים שתצטרך
עצם
כבש
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
תניח אותם על סלט תפוחי האדמה עם העצמות למעלה. כפית את קולי סביב הצלחת ולהוסיף את בצל ירוק פרוס לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמה
בצל ירוק
5
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
לזרוק את תפוחי האדמה בשמן זית, מתבלים במלח, פלפל שחור טחון טרי וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
שמן זית
תפוח אדמה
טימין
מלח
7
מניחים על תבנית אפייה ואופים במשך 20 עד 25 דקות. משוך את תפוחי האדמה מהתנור כאשר הם חום זהוב, ולתת מגניב. בקערה קטנה, לזרוק את תפוחי האדמה עם פסטו בצל ירוק קצוץ. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם. כף על צלחת הגשה חמה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
בצל ירוק
תפוח אדמה
פסטו
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
קערה
8
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
לשפשף את הפלפל עם 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
פלפל
לשפשף תיבול יבש
10
מניחים על תבנית אפייה או במחבת אטומה ומניחים בתנור. צלי עד שהעור חרוך באופן שווה, כ -20 עד 30 דקות, הופך כל 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מחבת
תנור
11
מוציאים מהתנור ומניחים בקערה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לפלפל לשבת עד שיתקרר, 15 דקות. כאשר פלפל מקורר, לקלף ולהסיר את הגבעול ואת הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
זרעים
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
תנור
12
מניחים את בשר הפלפל בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
13
מוסיפים את שמן הזית הנותר ואת המים ואת מחית עד חלקה. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
מים
14
מוסיפים עוד מים או שמן זית אם הקולון אינו העקביות הנכונה.