קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

Hunka Hunka Burnin ' צלעות כבש אהבה

Hunka Hunka Burnin ' צלעות כבש אהבה
Hunka Hunka Burnin' צלעות כבש אהבה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 1 . מנה זו מכילה כ 100 גרם חלבון 243 גרם של שומן, וסך הכל 3435 קלוריות. אם יש לך פירורי לחם, מלח, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון של 92% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: אני אוהב אותך, לאמב., צלעות כבש עם רוטב קארי או מתלה כבש, ו קציצות כבש רפורמה (צלעות כבש בפירורי לחם עם בשר חזיר).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לשפשף את המדף של כבש עם חרדל ומעיל עם פירורי לחם. במחבת סאוט בינונית, מחממים 1/2 כוס שמן זית בחום גבוה בינוני. לצרוב את הטלה משני הצדדים עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
צלעות כבשצלעות כבש
שמן זיתשמן זית
חרדלחרדל
כבשכבש
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מניחים בתנור במשך כ 8 עד10 דקות. כאשר הטלה מבושל כדי doneness הרצוי, לתת לנוח במשך 10 דקות. חותכים את הטלה לתוך צלעות 1-עצם.
מרכיבים שתצטרך
עצםעצם
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
תניח אותם על סלט תפוחי האדמה עם העצמות למעלה. כפית את קולי סביב הצלחת ולהוסיף את בצל ירוק פרוס לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
בצל ירוקבצל ירוק
5
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
לזרוק את תפוחי האדמה בשמן זית, מתבלים במלח, פלפל שחור טחון טרי וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
שמן זיתשמן זית
תפוח אדמהתפוח אדמה
טימיןטימין
מלחמלח
7
מניחים על תבנית אפייה ואופים במשך 20 עד 25 דקות. משוך את תפוחי האדמה מהתנור כאשר הם חום זהוב, ולתת מגניב. בקערה קטנה, לזרוק את תפוחי האדמה עם פסטו בצל ירוק קצוץ. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם. כף על צלחת הגשה חמה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
בצל ירוקבצל ירוק
תפוח אדמהתפוח אדמה
פסטופסטו
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
קערהקערה
8
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
לשפשף את הפלפל עם 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פלפלפלפל
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
10
מניחים על תבנית אפייה או במחבת אטומה ומניחים בתנור. צלי עד שהעור חרוך באופן שווה, כ -20 עד 30 דקות, הופך כל 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
תנורתנור
11
מוציאים מהתנור ומניחים בקערה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לפלפל לשבת עד שיתקרר, 15 דקות. כאשר פלפל מקורר, לקלף ולהסיר את הגבעול ואת הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
זרעיםזרעים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
תנורתנור
12
מניחים את בשר הפלפל בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
13
מוסיפים את שמן הזית הנותר ואת המים ואת מחית עד חלקה. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
מיםמים
14
מוסיפים עוד מים או שמן זית אם הקולון אינו העקביות הנכונה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
מיםמים

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק400 גרם טופו יציב, מועכים אותו400 גרם טופו יציב, מועכים אותו2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי אדמה שמנת יוקון לרבעיםתפוחי אדמה שמנת יוקון לרבעים11 קילו קישואים,עלי טימין טרייםעלי טימין טריים170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צלעות כבש, נקיות ולא חתוכותצלעות כבש, נקיות ולא חתוכות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקהחרדל האהוב עליך (מומלץ: חרדל פקורינו)החרדל האהוב עליך (מומלץ: חרדל פקורינו)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית, בתוספת 3 כפותשמן זית, בתוספת 3 כפות1WES E אומנויות השפה האנגליתפלפלפלפל11 קילו קישואים,8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקArtichoke Pesto (מצא בחנות מיוחדת)Artichoke Pesto (מצא בחנות מיוחדת)1פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות1WES E אומנויות השפה האנגליתמלחמלח11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים2בצל ירוק, 1 קצוץ, 1 פרוס דק, לקישוטבצל ירוק, 1 קצוץ, 1 פרוס דק, לקישוט1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן