Jagerschnitzel עם רוטב פטריות בייקון
Jagerschnitzel עם רוטב פטריות בייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 58 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 857 קלוריות. גשו לסופר וקנו חרדל, חמאה, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב קרקר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאדג'קרקר סודה כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו קציץ בשר פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, הודו פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות, ו רוטב פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. פאונד פרוסות חזיר בין יריעות של ניילון לעטוף 1/4 אינץ ' עובי. בקערה בינונית רדודה, מערבבים יחד 3/4 כוס קמח עם מלח, פלפל, שום ופפריקה. בקערה בינונית רדוד אחר, לשלב ביצה, חלב וחרדל. בקערה רדוד בינוני אחר, לשלב קרקר ופירורי panko. לדלות פרוסות חזיר הראשון בקמח, אז ביצה לשטוף, ולבסוף בפירורים.
תן להגדיר על תבנית אפייה מצויד מתלה קירור עבור 5 minutes.In מחבת סאוט בינונית מעל חום בינוני מבשלים את הבייקון עד פריך.
הסר מהמחבת לניקוז על מגבות נייר. באותו מחבת עם שומן בייקון, מוסיפים בצל וקמח במשך 3 דקות.
מוסיפים פטריות וממשיכים לטגן במשך 2 דקות. מערבבים בקמח 1/4 כוס. לבשל קמח כדי להפוך רו עד חום בהיר, על 2 דקות.
הוסף יין ומבשל במשך 3 דקות, צמצום על ידי 1/3, ולאחר מכן להוסיף מלאי. המשך בישול כדי להפחית על ידי 1/3 שוב. מתבלים במלח ופלפל. תתחמם.
חום 1/4 אינץ ' שמן במחבת עבה או מחבת ברזל יצוק ל 350 מעלות f. בשר חזיר לבשל באופן שווה משני הצדדים, על 5 דקות עבור הצד הראשון, 3 עד 4 דקות עבור השני.
מוסיפים חמאה לרוטב, ערבוב עד שהוא נמס. כדי לשרת, לכסות חזיר ברוטב.
מפזרים בייקון קצוץ ופטרוזיליה טרייה לקישוט.