Jibarito Jamon
Jamon Jibarito עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 902 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 75 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, שום מגורען, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: Jibarito, המבורגרים ברביקיו " סגנון Jibarito, ו Jack & Guac Jibarito.
הוראות
מחממים את השמן בתנור הולנדי ל 375 מעלות F. מטגנים 4 חתיכות של בננות עד שהם צפים על פני השטח, כ 2 דקות.
מסננים על מגבת נייר וחוזרים עם שאר 4 חתיכות. באמצעות 2 לוחות חיתוך עץ או מחבת כבדה, לשטח כל פיסת נבל. Refry כל פיסת plantain שטוח, בקבוצות, עד הזהב, על 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומעט שום מגורען. שים בצד מגבת נייר.
עבור הכריך לבנות: על החלק התחתון של 4 בננות מטוגנות (או tostones), מניחים פרוסת גבינה אמריקאית, רבע בשר חזיר, רבע עגבניות 1 עלה חסה.
מורחים את מיונז שום על tostones העליון וסגור.
חתוך לשניים על ההטיה. תרים בעדינות אבל לנשוך באגרסיביות.
בקערה, מערבבים יחד את המיונז, אבקת צ ' ילי, כמון, שום וקצת מלח ופלפל לפי הטעם.