Kabocha Coulis
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Kabocha קולי. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 116 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך זנגביל, אבקת קארי, מרק עוף דל שומן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית נסו דגים צלויים עם קוקה קולה, לינגוויני וקבוצ'ה, ו ריזוטו קבוצ'ה (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את הסקווש ולחתוך חצי לאורכו (במידת הצורך, להשתמש פטיש כדי להלום בעדינות סכין דרך סקווש). לגרוף את הזרעים ולהשליך; עם סכין קטנה, חדה, קליפת pare ולהשליך.
חותכים סקווש לחתיכות 1 אינץ'; אתה צריך בערך 4 כוסות.
במחבת nonstick 3-4 ליטר מעל חום בינוני גבוה, מערבבים בצל וג ' ינג ' ר בשמן זית עד הבצל הוא רפוי מאוד, 8-10 דקות.
מוסיפים כמון ואבקת קארי; מערבבים עד ריחני, כ -30 שניות.
להוסיף 1 3/4 מרק כוסות ואת סקווש; להביא לרתיחה, ואז לכסות, להפחית את החום, ומבשלים עד סקווש הוא רך כאשר פירסינג, 18 עד 20 דקות.
בבלנדר או מעבד מזון, מחזיק את המכסה עם מגבת, מערבולת סקווש תערובת, בקבוצות, עד חלקה. אם הרוטב הוא עבה יותר הרצוי, להסתחרר קצת יותר מרק.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.