Kibbeh Naye עם לב טלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Kibbeh Naye עם לב כבש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 2 . מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 331 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם זיתים, שאלוט, פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קובה כבש אפוי עם ציפוי בצל ואורן אגוז, לב אל לב: Coeur לימון לה קרם עם קומפוט כתום דם, ו Kibbeh (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים מים רותחים על בולגר, טבילה לחלוטין.
בואו קערה של בולגאר לשבת מכוסה במשך שעה אחת כדי לקרר ולספוג מים.
שאלוט עם צסטר מיקרו-כנפי. טוחנים היטב את הלב של הטלה או את הדופק במעבד מזון עד שיש לך משחה חלקה.
מעבירים את לב הטלה לקערה ומכים בבצל, 1 כפית שמן זית, קמצוץ של קאיין, מיץ לימון ומלח. ניצחתי בבולגר. תערובת צ ' יל לשעה לפני ההגשה.
לסיים על ידי טפטוף עם הזית הנותר. לפזר את הפטרוזיליה ואת הקמצוץ הסופי של קאיין. אכלו בלחם פיתה חם והפשיטו עלי חסה, צנוניות וזיתים.