Ladyfingers שוקולד
אצבעות שוקולד הן אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 33 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 50 . אם יש לך קמח עוגה, חלמונים, חלבונים ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו Ladyfingers, Ladyfingers, ו Ladyfingers תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מנפים את קמח העוגה ואבקת קקאו יחד בקערת ערבוב קטנה ומניחים בצד.
מניחים את החלבונים ביצה קערה גדולה ערבוב שוט עד קצף עם מיקסר חשמלי להגדיר על מהירות בינונית. הפוך מרנג צרפתי על ידי הוספת סוכר 1 כף בכל פעם. כאשר אתה מקציף חלבונים ביצה, להוסיף את הסוכר לאט כדי לאפשר את הלבנים כדי לקבל קצת נפח. כאשר יש לך נפח, להוסיף את שאר הסוכר. הגבר את מהירות המיקסר לגובה בינוני ולשוט לפסגות נוקשות אך לא יבשות, כ-5 דקות. כאשר הלבנים נוקשים מעט, להפחית את מהירות המיקסר נמוך כדי לאפשר אפילו יותר אוויר להיות משולב מבלי להצליף על החלבונים ביצה.
בואו החלבונים ביצה להמשיך שוט במשך כ 2 דקות נוספות. תפסיק להצליף בהם אם הם מתחילים להיראות יבשים או מופרדים.
בעדינות רבה, מקפלים את החלמונים לתוך חלבונים ביצה מוקצף עם מרית גומי עד שהם משולבים באופן חלקי. בזהירות לקפל את התערובת מנופה לתוך תערובת הביצה. חשוב לקפל בעדינות ככל האפשר כדי למנוע להסיט את הבלילה. זכור לקפל את כל הדרך לתחתית הקערה כדי לשלב באופן מלא את שתי התערובות.
מניחים את הבלילה בשקית מאפה מצויד עם קצה רגיל 3/4 אינץ'. כדי צינור ladyfingers, להחזיק את שקית מאפה בזווית קלה ולאפשר לקצה לגעת נייר קלף כפי שאתה מתחיל צינור. לסחוט בעדינות, החלת אפילו לחץ כמו שאתה צינור אורך הרצוי, ואז להפסיק לסחוט ולהרים את הקצה ישר למעלה, משאיר זנב קטן בקצה של כל ladyfinger. Pipe בצורה שווה ladyfingers על רוחב 3/4 אינץ ' על מחבת גיליון מכוסה נייר קלף. רווח אותם על 1/2 אינץ ' זה מזה כדי לאפשר להם מקום להתפשט כפי שהם אופים. אבק את צמרות של ladyfingers עם אבקת סוכר כדי לתת להם קרום נחמד.
אופים את ladyfingers עד אור באופן שווה השחמה, על 5 דקות. (בראונינג עשוי להיות קשה להבחין עם ladyfingers שוקולד.)
הסר מהתנור ומיד לעבור מתלה חוט כדי למנוע את החום של המחבת להמשיך לאפות את ladyfingers. להפריש עד מוכן לשימוש. כאשר מקורר, ladyfingers ניתן לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 2 ימים, או במקפיא, עטוף היטב בניילון נצמד, עד 2 שבועות.